fbpx
Lesz másik!

Hamarosan lesz másik – üzenték a Távozó indexesek

Egyelőre nem világos, hogy milyen névvel és milyen finanszírozással.

Vasárnap éjszaka kikerült a Távozó indexesek Facebook-oldalára egy poszt, amelyben az Index szlogenjére – miszerint Nincs másik – reagálva arról írtak, hogy hamarosan „lesz másik”. A posztot eredetileg Kárpáti Márton újságíró tette közzé, ezt osztották meg az oldalon, amit néhány hét alatt már több mint 248 ezren lájkoltak.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Dull Szabolcs főszerkesztő elbocsátása után az Index szerkesztőségének túlnyomó többsége felmondott. Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke, a tulajdonos Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint Dull elbocsátása mögött nem politikai, hanem céges megfontolások állnak.

Állítása szerint Dullnak azért kellett mennie, mert információkat szivárogtatott a konkurenciának, ezt az egykori főszerkesztő egyértelműen cáfolta. Bodolai László saját narratíváját 90 percen át ismertette a Media1 különkiadásában, ami visszahallgatható ITT. A helyzet értékelését megnehezíti, hogy Dull Szabolccsal, illetve a portál jelenleg felmondási idejüket töltő kollégáival titoktartási nyilatkozatot írattak alá.

Magyarország legnagyobb online híroldalától több mint hetvenen távoztak két héttel ezelőtt, a felmondók Távozó indexesek néven vannak jelen a közösségi médiában. Terveikről egyelőre homályosan fogalmaznak, az szinte biztosra mondható, hogy új, saját lapot indítanak, de hogy milyen néven és milyen finanszírozás mellett, az egyelőre nem világos.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */