TV2 Masterchef VIP Stohl András

Ráindítja a TV2 az RTL Klub Konyhafőnök című műsorára a Masterchef VIP című főzőshowt

Tizenhat gasztro-őrült híresség szerepel majd a TV2 főzőműsorában, melynek adáskezdő időpontja fél órával megelőzi majd az RTL Klub által már napokkal ezelőtt beharangozott Konyhafőnökét.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 Média Csoport ma délutáni bejelentése szerint az augusztus 3-án kezdődő MasterChef VIP műsorvezetője Ördög Nóra lesz, és összesen 16 híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét.

A konyhapult mögé áll Gregor Bernadett, dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár.

A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai lesznek: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, valamint Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séf.

A TV2 Masterchef VIP c. műsorának zsűrije és a műsorvezető, Ördög Nóra
A TV2 Masterchef VIP c. műsorának zsűrije és a műsorvezető, Ördög Nóra. Fotó: TV2 Média Csoport, sajtószoba

Hogy milyen feladatokkal, kihívásokkal kell megküzdenie a sztároknak, és kik a legügyesebbek a konyhapult mögött, az augusztus 3-tól hétköznap esténként a Tények Plusz után, 19:40-től lesz látható a TV2-n. Vagyis így nagyjából fél órával előbb startol majd a TV2 főzőműsora, mint az RTL Klub által már beharangozott Konyhafőnök című hasonló jellegű főzőreality – feltéve persze, hogy az RTL Klub nem változtat a műsorrendjén, hogy ez végül ne így legyen.

Íme egy előzetes a TV2 főzőműsorából.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: TV2 Masterchef VIP, Stohl András főz. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!