fbpx
TV2 Masterchef VIP Stohl András

Ráindítja a TV2 az RTL Klub Konyhafőnök című műsorára a Masterchef VIP című főzőshowt

Tizenhat gasztro-őrült híresség szerepel majd a TV2 főzőműsorában, melynek adáskezdő időpontja fél órával megelőzi majd az RTL Klub által már napokkal ezelőtt beharangozott Konyhafőnökét.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A TV2 Média Csoport ma délutáni bejelentése szerint az augusztus 3-án kezdődő MasterChef VIP műsorvezetője Ördög Nóra lesz, és összesen 16 híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét.

A konyhapult mögé áll Gregor Bernadett, dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár.

A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai lesznek: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, valamint Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séf.

A TV2 Masterchef VIP c. műsorának zsűrije és a műsorvezető, Ördög Nóra
A TV2 Masterchef VIP c. műsorának zsűrije és a műsorvezető, Ördög Nóra. Fotó: TV2 Média Csoport, sajtószoba

Hogy milyen feladatokkal, kihívásokkal kell megküzdenie a sztároknak, és kik a legügyesebbek a konyhapult mögött, az augusztus 3-tól hétköznap esténként a Tények Plusz után, 19:40-től lesz látható a TV2-n. Vagyis így nagyjából fél órával előbb startol majd a TV2 főzőműsora, mint az RTL Klub által már beharangozott Konyhafőnök című hasonló jellegű főzőreality – feltéve persze, hogy az RTL Klub nem változtat a műsorrendjén, hogy ez végül ne így legyen.

Íme egy előzetes a TV2 főzőműsorából.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: TV2 Masterchef VIP, Stohl András főz. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!