Jürg Marquard, a Marquard Media AG elnöke

Már nem Jürg Marquard a Marquard Media elnöke

Luka Müller váltotta az alapító Jürg Marquardot, aki azonban ezt követően is az igazgatótanács aktív tagja marad.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Luka Müller a zürichi MME Legal ügyvédi iroda alapító partnere, és a Sygnum Bank AG pénzügyi-technológiai társaság társalapítója és elnöke lett a Magyarországon is jelenlévő Marquard Media Group AG igazgatótanácsának új elnöke.

Luka Müller 2018 januárja óta tagja a svájci médiavállalat igazgatótanácsának és 2020 július elsejétől veszi át az elnöki posztot az alapító és többségi tulajdonos Jürg Marquardtól. Az eddigi elnök, aki az igazgatótanács aktív tagja marad, a következőképpen kommentálta a változtatást:

„Luka már 2018 óta az igazgatótanács értékes tagja. Rendkívül sokoldalú tehetsége és szakértelme nélkülözhetetlen a Marquard Media Group jövőbeni fejlődéséhez, és ideálissá teszi őt az elnöki tiszt betöltésére. Luka és a vállalatcsoport vezérigazgatója, Bijan Khezri már korábban is sikeresen működtek együtt. Meggyőződésem, hogy kettőjük munkája és együttműködése kiváló alapja lesz a hatékony és növekedésorientált vállalatirányításnak.”

Luka Müller, a Marquard Media AG új elnöke
Luka Müller, a Marquard Media AG új elnöke

Luka Müller a társaság jövőorientált vezetést ígéri, amely az elmúlt három évben elért digitális transzformációs sikerek folytatását fogja támogatni, amely a cég növekedését fogja várhatóan elősegíteni.

A Marquard Mediához tartozik Magyarországon a Joy, az InStyle, az Éva magazin, az Apa magazin, a Gyereklélek, a Runner’s World. Korábban még ők adták ki a Playboyt is, de azt a kiadó üzleti okokra hivatkozva tavaly bezárta.

További karrier hírek a Media1-en!

Borító: Jürg Marquard / archív

Szóljon hozzá!