fbpx
Jürg Marquard, a Marquard Media AG elnöke

Már nem Jürg Marquard a Marquard Media elnöke

Luka Müller váltotta az alapító Jürg Marquardot, aki azonban ezt követően is az igazgatótanács aktív tagja marad.

Luka Müller a zürichi MME Legal ügyvédi iroda alapító partnere, és a Sygnum Bank AG pénzügyi-technológiai társaság társalapítója és elnöke lett a Magyarországon is jelenlévő Marquard Media Group AG igazgatótanácsának új elnöke.

Luka Müller 2018 januárja óta tagja a svájci médiavállalat igazgatótanácsának és 2020 július elsejétől veszi át az elnöki posztot az alapító és többségi tulajdonos Jürg Marquardtól. Az eddigi elnök, aki az igazgatótanács aktív tagja marad, a következőképpen kommentálta a változtatást:

„Luka már 2018 óta az igazgatótanács értékes tagja. Rendkívül sokoldalú tehetsége és szakértelme nélkülözhetetlen a Marquard Media Group jövőbeni fejlődéséhez, és ideálissá teszi őt az elnöki tiszt betöltésére. Luka és a vállalatcsoport vezérigazgatója, Bijan Khezri már korábban is sikeresen működtek együtt. Meggyőződésem, hogy kettőjük munkája és együttműködése kiváló alapja lesz a hatékony és növekedésorientált vállalatirányításnak.”

Luka Müller, a Marquard Media AG új elnöke
Luka Müller, a Marquard Media AG új elnöke

Luka Müller a társaság jövőorientált vezetést ígéri, amely az elmúlt három évben elért digitális transzformációs sikerek folytatását fogja támogatni, amely a cég növekedését fogja várhatóan elősegíteni.

A Marquard Mediához tartozik Magyarországon a Joy, az InStyle, az Éva magazin, az Apa magazin, a Gyereklélek, a Runner’s World. Korábban még ők adták ki a Playboyt is, de azt a kiadó üzleti okokra hivatkozva tavaly bezárta.

További karrier hírek a Media1-en!

Borító: Jürg Marquard / archív
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások