Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A közelgő NFL-szezon alatt az Arena4 tévécsatorna az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

Az NFL-meccsek népszerűsége gyorsan nő Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élő mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowlt például a 18–59 év között férfi célközönség 23 százaléka követte élőben – közölte az Arena4 tévécsatornát működtető Network4 / Digital Media and Communications Zrt.

Chandresh Patel, az NFL nemzetközi média részlegének igazgatója elmondta:

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Network4-gyel együttműködve élőben sugározhatjuk az NFL-meccseket új sportcsatornájukon, az Arena44-en. A Network4 szakértelme garantálja, hogy a meccseket és a kiegészítő műsorokat kiváló minőségben élvezheti az NFL egyre növekvő magyarországi rajongótábora.”

Nick Doff, a Network4 üzletfejlesztési igazgatója hozzátette:

„Az Arena4 a sport új arcát képviseli Magyarországon. Az NFL, a MotoGP, az IndyCar, az NHL, a skót Premier League, az angol másodosztályú bajnokság, a Championship és a francia férfi kézilabda-bajnokság közvetítési jogának megszerzése átfogó és színvonalas sportportfóliót biztosít a piacon, és tekintélyes választási lehetőséget kínál a nézőknek. Célunk az, hogy a sportesemények, valamint a stúdióműsorok sugárzásának minősége méltó legyen az NFL presztízséhez és az általa kínált izgalmakhoz. Dinamikus, adrenalinlöketet adó sportcsatornánk, az Arena4 tökéletes kiegészítője lesz a portfóliónkba tartozó szórakoztató csatornáknak: a TV4-nek, a Story4-nek, a Galaxy4-nek és a Film4-nek.”

Az Arena4 csatorna jelenleg a Vodafone, a PR-Telecom és a Hello Digital előfizetői számára érhető el.

Az Arena4 tévécsatornát idén tavasszal indította el a Network4. Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, a Network4 nemrégiben Luxemburgban is médiaszolgáltatási engedélyt kért, de egyelőre még bizonytalan, hogy megkapják-e. Az Arena4 és az Arena4 hirdetési felületeit az Atmedia árulja.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!