fbpx
Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.

A közelgő NFL-szezon alatt az Arena4 tévécsatorna az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

Az NFL-meccsek népszerűsége gyorsan nő Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élő mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowlt például a 18–59 év között férfi célközönség 23 százaléka követte élőben – közölte az Arena4 tévécsatornát működtető Network4 / Digital Media and Communications Zrt.

Chandresh Patel, az NFL nemzetközi média részlegének igazgatója elmondta:

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Network4-gyel együttműködve élőben sugározhatjuk az NFL-meccseket új sportcsatornájukon, az Arena44-en. A Network4 szakértelme garantálja, hogy a meccseket és a kiegészítő műsorokat kiváló minőségben élvezheti az NFL egyre növekvő magyarországi rajongótábora.”

Nick Doff, a Network4 üzletfejlesztési igazgatója hozzátette:

„Az Arena4 a sport új arcát képviseli Magyarországon. Az NFL, a MotoGP, az IndyCar, az NHL, a skót Premier League, az angol másodosztályú bajnokság, a Championship és a francia férfi kézilabda-bajnokság közvetítési jogának megszerzése átfogó és színvonalas sportportfóliót biztosít a piacon, és tekintélyes választási lehetőséget kínál a nézőknek. Célunk az, hogy a sportesemények, valamint a stúdióműsorok sugárzásának minősége méltó legyen az NFL presztízséhez és az általa kínált izgalmakhoz. Dinamikus, adrenalinlöketet adó sportcsatornánk, az Arena4 tökéletes kiegészítője lesz a portfóliónkba tartozó szórakoztató csatornáknak: a TV4-nek, a Story4-nek, a Galaxy4-nek és a Film4-nek.”

Az Arena4 csatorna jelenleg a Vodafone, a PR-Telecom és a Hello Digital előfizetői számára érhető el.

Az Arena4 tévécsatornát idén tavasszal indította el a Network4. Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, a Network4 nemrégiben Luxemburgban is médiaszolgáltatási engedélyt kért, de egyelőre még bizonytalan, hogy megkapják-e. Az Arena4 és az Arena4 hirdetési felületeit az Atmedia árulja.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások