fbpx
Arena4 tévésatorna

Az induló Arena4 tévécsatornával bővül az Atmedia portfóliója

Az új sportcsatorna március 30-án indul, a Media1 információja szerint elsőként a Vodafone-UPC hálózatán.

Ahogyan arról beszámoltunk, Arena4 néven új lineáris sportcsatorna indul hamarosan, erről Borsány-Gyenes András, a Digital Media and Comunciations Zrt. (Network4) vezérigazgatója elsőként a Media1-nek nyilatkozott a napokban, cáfolva a csakfoci.hu nevű sportoldal korábbi tévedésen alapuló hírét, mely úgy szólt, hogy a sportcsatorna a Galaxy4-et váltaná. Borsány-Gyenes szavai alapján a Galaxy4 megmarad a Network4 portfóliójában.

Megírtuk azt is, hogy az új sportcsatorna milyen új alternatív sportjogokat vásárolt, a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler Tv-től elhappolt MotoGP jogoktól az Indycaron át a Nitro Gamesig, hogy most csak egy párat említsünk.

Az Arena4 csatornán a Nitro Games látványos versenyei is láthatók lesznek
Az Arena4 csatornán a Nitro Games látványos versenyei is láthatók lesznek

Most pedig az derült ki, hogy az Arena4 reklámértékesítését – a Network4 többi csatornájához, a Film4-hez, a Story4-hez, a TV4-hez és a Galaxy4-hez hasonlóan – az Atmedia nevű tévés sales house végzi majd.

„Multimédiás kereskedőházként örömmel bővítjük a portfóliónkat olyan platformmal, amely tovább növeli televíziós sportcsatorna kínálatunkat, valamint építi a férfi célcsoportok hirdetői elérését is. A több platformos szolgáltatáscsomag ráadásul kiválóan illeszkedik az Atmedia multimédiás stratégiájába, amelynek egyik fontos része a dinamikusan bővülő online üzletágunk, ezen belül is a jogtiszta video inventory növelése, amihez az Arena4 várhatóan nagymértékben hozzájárul”

– ezt Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója egy sajtóközleményben nyilatkozta.

Mint arról a Media1 már korábban beszámolt, az Arena4 lineáris sportcsatorna elsőként a Vodafone-UPC hálózatán fog megjelenni néhány héten belül, előreláthatólag március 30-án. Az Arena4-et működtető Network4 vezérigazgatója arról is nyilatkozott már a Media1-nek, hogy Arena4+ néven prémium digitális platformot is indítanak, ahol eredeti kommentárral is, és extra statisztikai háttérinformációkkal lehet majd sporteseményeket nézni. Az Arena4+ platform fizetős modellben, okostévés, okostelefonos és táblagépes applikációval lesz elérhető. Erről további részletek olvashatók a korábbi cikkünkben.

A DMC / Network4
A DMC / Network4

A férfiakat célzó Arena4 lineáris csatornán hetente több mint ötvenórányi tartalom lesz látható.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon!

Borító: Az Arena4 arculatának tervezete. Forrás: Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások