Arena4 tévésatorna

Az induló Arena4 tévécsatornával bővül az Atmedia portfóliója

Az új sportcsatorna március 30-án indul, a Media1 információja szerint elsőként a Vodafone-UPC hálózatán.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogyan arról beszámoltunk, Arena4 néven új lineáris sportcsatorna indul hamarosan, erről Borsány-Gyenes András, a Digital Media and Comunciations Zrt. (Network4) vezérigazgatója elsőként a Media1-nek nyilatkozott a napokban, cáfolva a csakfoci.hu nevű sportoldal korábbi tévedésen alapuló hírét, mely úgy szólt, hogy a sportcsatorna a Galaxy4-et váltaná. Borsány-Gyenes szavai alapján a Galaxy4 megmarad a Network4 portfóliójában.

Megírtuk azt is, hogy az új sportcsatorna milyen új alternatív sportjogokat vásárolt, a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler Tv-től elhappolt MotoGP jogoktól az Indycaron át a Nitro Gamesig, hogy most csak egy párat említsünk.

Az Arena4 csatornán a Nitro Games látványos versenyei is láthatók lesznek
Az Arena4 csatornán a Nitro Games látványos versenyei is láthatók lesznek

Most pedig az derült ki, hogy az Arena4 reklámértékesítését – a Network4 többi csatornájához, a Film4-hez, a Story4-hez, a TV4-hez és a Galaxy4-hez hasonlóan – az Atmedia nevű tévés sales house végzi majd.

„Multimédiás kereskedőházként örömmel bővítjük a portfóliónkat olyan platformmal, amely tovább növeli televíziós sportcsatorna kínálatunkat, valamint építi a férfi célcsoportok hirdetői elérését is. A több platformos szolgáltatáscsomag ráadásul kiválóan illeszkedik az Atmedia multimédiás stratégiájába, amelynek egyik fontos része a dinamikusan bővülő online üzletágunk, ezen belül is a jogtiszta video inventory növelése, amihez az Arena4 várhatóan nagymértékben hozzájárul”

– ezt Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója egy sajtóközleményben nyilatkozta.

Mint arról a Media1 már korábban beszámolt, az Arena4 lineáris sportcsatorna elsőként a Vodafone-UPC hálózatán fog megjelenni néhány héten belül, előreláthatólag március 30-án. Az Arena4-et működtető Network4 vezérigazgatója arról is nyilatkozott már a Media1-nek, hogy Arena4+ néven prémium digitális platformot is indítanak, ahol eredeti kommentárral is, és extra statisztikai háttérinformációkkal lehet majd sporteseményeket nézni. Az Arena4+ platform fizetős modellben, okostévés, okostelefonos és táblagépes applikációval lesz elérhető. Erről további részletek olvashatók a korábbi cikkünkben.

A DMC / Network4
A DMC / Network4

A férfiakat célzó Arena4 lineáris csatornán hetente több mint ötvenórányi tartalom lesz látható.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon!

Borító: Az Arena4 arculatának tervezete. Forrás: Media1
Szóljon hozzá!