RTL Most

Népszerű Viasat3-as és a Spektrum Home-os tartalmakkal bővül az RTL Most

Július elsejétől Hazai Extra elnevezéssel új pop-up csatornával bővül az RTL Magyarország internetes platformja, az RTL Most, benne néhány VIASAT3-hoz és Spektrum Home-hoz köthető, valamint egyéb hazai filmes tartalommal.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Most exkluzív újdonságát a Hazai Extra nevű menüpontból érhetik majd el az érdeklődők holnaptól az rtlmost.hu-n, majd a csatorna júliusban és augusztusban az RTL Most-on elérhető tartalmai szeptembertől az RTL Most+ prémium szolgáltatás kínálatában lesznek elérhetők.

A Hazai Extra nevű időszakos netes csatornán holnaptól elérhető lesz a Sony Pictures Televisionhöz tartozó Viasat3 tévécsatorna Észbontók című műveletlenségi vetélkedőjének első és második évada.

Észbontók, VIASAT3
Észbontók, VIASAT3

Szintén elérhető lesz a dúsgazdag feleségek életét bemutató Feleségek luxuskivitelben című reality ugyancsak első és második évada.

Feleségek luxuskivitelben
Feleségek luxuskivitelben Forrás: Sony Pictures Televison

A Dombóvári István vezette interaktív, játékos személyiségteszt, az AMC Networks médiavállalathoz tartozó SpektrumHome csatorna Tesztbeszéd című műsora is megtalálható lesz július 1-jétől a Hazai Extra kínálatában, ahol négy sztárvendég igyekszik megismerni egymást.

A Hazai Extra nevű pop-up csatorna tartalmait tovább bővíti majd a július eleji indulás után, a hónap során tovább bővülő rövidfilmek kínálata. Az érdeklődők megnézhetik a

  • Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis,
  • Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló,
  • valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmeket.

Órákon belül lekerül három népszerű hazai saját gyártású sorozat

Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint egyébként július 1-ig érhető el az Apatigris, A Tanár3 és a Mellékhatás az RTL Most+ platformon. (Az RTL Klubon várhatóan az ősszel lesz látható az Apatigris és A Tanár 3. évada)

A Mellékhatás első epizódjának egyik jelenete
A Mellékhatás első epizódjának egyik jelenete. Már csak pár órán át nézhető  vissza a sorozat az RTL Most+ platformról

Bővül az RTL Most+ elérhetősége

Az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint az RTL Most+ jelenleg a Kapos-NET Kft., a Pick-Up Kft., a PR Telecom, a Sághy-Sat Kft., a TARR Kft., a Telenor MyTV, a Vidanet és a Vodafone-UPC cégcsoport arra jogosult előfizetői részére számára érhető el, de hamarosan a UPC Direct (UPC DTH) műholdas szolgáltatás előfizetői is igénybe vehetik majd az RTL Most+ szolgáltatást.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy az RTL Gold csatornán mutatkozik be Magyarországon Az új Paula és Paulina sorozat, valamint hogy megindult a toborzás az RTL Klub Cápák között című üzleti showműsorába.

Szóljon hozzá!