fbpx
RTL Most

Népszerű Viasat3-as és a Spektrum Home-os tartalmakkal bővül az RTL Most

Július elsejétől Hazai Extra elnevezéssel új pop-up csatornával bővül az RTL Magyarország internetes platformja, az RTL Most, benne néhány VIASAT3-hoz és Spektrum Home-hoz köthető, valamint egyéb hazai filmes tartalommal.

Az RTL Most exkluzív újdonságát a Hazai Extra nevű menüpontból érhetik majd el az érdeklődők holnaptól az rtlmost.hu-n, majd a csatorna júliusban és augusztusban az RTL Most-on elérhető tartalmai szeptembertől az RTL Most+ prémium szolgáltatás kínálatában lesznek elérhetők.

A Hazai Extra nevű időszakos netes csatornán holnaptól elérhető lesz a Sony Pictures Televisionhöz tartozó Viasat3 tévécsatorna Észbontók című műveletlenségi vetélkedőjének első és második évada.

Észbontók, VIASAT3
Észbontók, VIASAT3

Szintén elérhető lesz a dúsgazdag feleségek életét bemutató Feleségek luxuskivitelben című reality ugyancsak első és második évada.

Feleségek luxuskivitelben
Feleségek luxuskivitelben Forrás: Sony Pictures Televison

A Dombóvári István vezette interaktív, játékos személyiségteszt, az AMC Networks médiavállalathoz tartozó SpektrumHome csatorna Tesztbeszéd című műsora is megtalálható lesz július 1-jétől a Hazai Extra kínálatában, ahol négy sztárvendég igyekszik megismerni egymást.

A Hazai Extra nevű pop-up csatorna tartalmait tovább bővíti majd a július eleji indulás után, a hónap során tovább bővülő rövidfilmek kínálata. Az érdeklődők megnézhetik a

  • Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis,
  • Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló,
  • valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmeket.

Órákon belül lekerül három népszerű hazai saját gyártású sorozat

Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint egyébként július 1-ig érhető el az Apatigris, A Tanár3 és a Mellékhatás az RTL Most+ platformon. (Az RTL Klubon várhatóan az ősszel lesz látható az Apatigris és A Tanár 3. évada)

A Mellékhatás első epizódjának egyik jelenete
A Mellékhatás első epizódjának egyik jelenete. Már csak pár órán át nézhető  vissza a sorozat az RTL Most+ platformról

Bővül az RTL Most+ elérhetősége

Az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint az RTL Most+ jelenleg a Kapos-NET Kft., a Pick-Up Kft., a PR Telecom, a Sághy-Sat Kft., a TARR Kft., a Telenor MyTV, a Vidanet és a Vodafone-UPC cégcsoport arra jogosult előfizetői részére számára érhető el, de hamarosan a UPC Direct (UPC DTH) műholdas szolgáltatás előfizetői is igénybe vehetik majd az RTL Most+ szolgáltatást.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy az RTL Gold csatornán mutatkozik be Magyarországon Az új Paula és Paulina sorozat, valamint hogy megindult a toborzás az RTL Klub Cápák között című üzleti showműsorába.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások