Premier League

Visszatér a Premier League és az FA-kupa

A Spíler TV felvilágosítást adott pénteken, hogy mikortól.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Június 17-én a Spíler TV-n visszatér az angol legfelsőbb osztályba tartozó Premier League – adta hírül a TV2 Média Csoport sajtóosztálya. Az első mérkőzést az Aston Villa és a Sheffield United játssza, amelyet a Britannia című magazinműsor különkiadásával és stúdióbeszélgetéssel vezet fel, hogy mindenki képbe kerüljön az elmúlt időszak koronavírus miatti kényszerpihenője után.

A Spíler 1 az angol foci szerelmeseinek kedvezve minden eddiginél több mérkőzést közvetít a szezon végéig. A program július elejéig ismert, az újrakezdést követő tizenöt napban tizenöt mérkőzést láthatnak élőben a TV2 Média Csoport sportcsatornáján a rajongók: többek között a Tottenham Hotspur-Manchester United, Chelsea-Manchester City és Manchester City-Liverpool rangadókat.

Visszatér a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozata, az FA-kupa is. A negyeddöntőket június 27-én és 28-án rendezik, mind a négy mérkőzést természetesen élőben követhetnek a nézők a Spíler 1 műsorán.

Tegnap jelentette be a médiavállalat, hogy a spanyol bajnokit is visszahozza.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!