LaLiga, spanyol foci a Spíler 2 Tv-n

Jövő héttől visszatér a spanyol foci, a LaLiga a Spíler TV-re

A Spíler tévécsatornákat működtető TV2 Média Csoport további négy szezonra szóló, hosszútávú megállapodást kötött a LaLiga mérkőzéseinek közvetítésére.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 Média Csoport mai, szerdai bejelentése szerint a Spíler TV lesz a LaLiga otthona a 2024/25-ös szezon végéig .

Pavel Stanchev, a TV2 Média csoport vezérigazgatója fontos mérföldkőnek nevezte az újabb LaLiga együttműködést:

„A különleges körülmények közepette a lehető leghosszabb időre szerettük volna tovább erősíteni a prémium sport kínálatunkat, így a szokásosnak számító három szezonon felül sikerült egy továbbival megtoldani az újabb ciklusra megszerzett jogok időtartamát. Célunk, hogy platformjainkon a már eddig is megszokott magas minőségben tálaljuk nézőinknek a világ egyik legnépszerűbb bajnokságát hosszú éveken át”

– mondta a vezérigazgató.

Már június 11-én újraindul a 2019-2020-as spanyol foci szezon

A spanyol foci rajongóinak e mellett jó hír, hogy hosszú várakozás után június 11-én újraindul a 2019/20-as bajnoki szezon. A LaLiga a Sevilla – Betis sevillai városi derbivel kezdődik, amelyet a Spíler TV a Viva LaLiga című magazin műsorának különkiadásával és stúdiós felvezetéssel tálal a spanyol focira régóta kiéhezett drukkereknek.

A folytatásban június 13-án, szombaton a Barcelona, június 14-én, vasárnap pedig a Real Madrid és az Atlético Madrid csapata is visszatér a pályára, és a Spíler 2 képernyőjére.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett az Origo

Gréczy Zsolt, a DK politikusa immáron hetedik alkalommal nyert a bíróságon fideszes sajtóval szemben.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!