fbpx
hvg360

Fontos mérföldkőhöz ért a hvg360

Alig több mint 8 hónap telt el a fizetős tartalomszolgáltatás startja óta, máris másfélszer annyi előfizetőjük lett, mint amennyit legoptimistább esetben gondoltak egy évvel az indulás utánra.

Nagy Iván Zsolt, a hvg360 felelős szerkesztője egy friss írásában elárulta, hogy alig több mint 8 hónappal a fizetős, paywallos tartalomszolgáltatás tavalyi bevezetése után mostanra elérte a 15 ezret az előfizetőik száma.

A felelős szerkesztő megemlítette: annak idején a lap indításakor, amikor fizetőkapuval lezárt tartalommal kapcsolatban még nem nagyon voltak hazai személyes tapasztalatok, négyen is fogadást kötöttek, hogy egy évvel a hvg360 indulása, a fizetőkapu bevezetése után hány előfizetőjük lesz, és a legmerészebb tipp az volt, hogy egy év múlva meglehet a 10 ezer. Ennek fényében különösen szép eredménynek számít a 8 hónap alatt elért 15 ezres előfizetői közösség.

Az eddigi növekedési ütem alapján a felelős szerkesztő azt írja, egyre jobban hisznek a hvg360-ban, és abban, hogy egyre többen lesznek azok, akik megbecsülik, hogy a tartalom érték, melynek előállításának költsége van, és amiért fizetni kell.

A hvg360 tavaly szeptemberben indult, decemberben jártak 9 ezer előfizetőnél.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások