fbpx
Kérdőív - Mit gondolsz?

Kommunikációs szakember vagy? Mondd el, hogy látod a koronavírus-helyzetet!

Egy rövid kérdőív kitöltésével részt vehetsz az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1.hu közös minikutatásában, mellyel azt szeretnénk feltérképezni, hogy a hazai kommunikációs szakma, a vállalati és ügynökségi oldal számára mit okozott és várakozásai szerint mit jelent a jövőre nézve a koronavírus helyzet.

Az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1.hu egy közös minikutatás keretében szeretné felmérni, hogy a hazai kommunikációs szakma számára mit okozott eddig a koronavírus miatti helyzet, és milyen kilátásokkal van az iparág az előtte álló időszakot illetően.

Arra kérünk, ha elmúltál már 18 éves és e területen dolgozol töltsd ki ezt a kérdőívet, amire teljesen anonim módon biztosítunk lehetőséget.

A kérdőív kitöltése kevesebb mint 10 percet igényel.

Az eredményekről később beszámolunk. Ha teheted, oszd meg a kérdőívet kollégáiddal is, hogy minél szélesebb körben készülhessen el a felmérés.

A kérdőívet megtalálod itt is: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsW6VqFwsniWLJu52euev-khDMX7u6xQxohGhGf54KYHUcDg/viewform?usp=sf_link

Frissítés

Lezárult a kutatás, külön írásunkban foglaltuk össze az eredményeket.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások