A DIGI budapesti, Váci úti bejárata

Már a 4-es metrón is működik a DIGI mobilszolgáltatása

A teljes vonalat sikerült lefednie a DIGI-nek 4G-s mobilszolgáltatással.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A tavaly májusban bevezetett DIGI Mobil távközlési szolgáltatás Budapesten az M2 és az M3 metróvonalak után immáron a 4-es metró teljes szakaszán is elérhetővé vált – értesült a Media1.

Az M4-es metró teljes nyomvonalán elérhető a 4G-s szolgáltatáshoz kapcsolódó VoLTE (Voice over LTE) technológia is, ami egyrészt jobb hangminőséget biztosít, másrészt azt, hogy a beszélgetés alatt is lehessen internetezni – derül ki a vállalat honlapjáról.

A DIGI mobilszolgáltatása egyelőre havidíj nélkül érhető el. Ezt korábban június végéig meghosszabbították. Arról egyelőre nincs hír, hogy június végét követően mi lesz.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A DIGI budapesti, Váci úti bejárata. Fotó: Ladányi András, Media1

Szóljon hozzá!

Első világháborús katonák

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi képet tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés évfordulójára

A trianoni békeszerződés százéves évfordulójára időzítve Fotótér néven új ingyenes tartalomszolgáltatást indított tegnap az Országos Széchényi Könyvtár, mely Trianonnal kapcsolatos értékes képadatbázist tesz elérhetővé bárki számára. A fotók nagy része a katonák mindennapjait ábrázolja, így láthatók a tábori élet mozzanatai, a frontra és a frontok közötti vonulások, a táborok létesítése és a harcok.

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.