fbpx
A DIGI budapesti, Váci úti bejárata

Marad ingyenes a DIGI Mobil

2020 első felének végéig meghosszabbítja a távközlési cég a mobilszolgáltatásának tesztidőszakát. A vállalat bejelentette azt is, hogy folytatja a hálózati lefedettségének bővítését.

Jó hírt kaptak azok, akik leszerződtek a DIGI idén májusban bevezetett mobil szolgáltatására, vagy akik ezután tervezik. A DIGI ugyanis ma, hétfőn bejelentette, hogy mobil tarifacsomagját a jövő év első feléig továbbra is változatlanul az idén tavasszal bevezetett feltételekkel kínálja. A gyakorlatban ez többek között havi díj nélküli szolgáltatást és hálózaton belüli hívások esetében 0 forintos tarifát jelent, ahogyan a mobilinternetes forgalom sem kerül pénzbe.

A DIGI közleményében úgy fogalmaz, hogy a továbbra is elkötelezett ügyfelei magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben  fejleszti mobilszolgáltatásait.

A DIGI közölte: bár csak néhány hónapja jelent meg a mobilpiacon, de azóta is egyre nő azoknak a száma, akik már kipróbálták, illetve jelenleg is használják a cég mobilszolgáltatását.

„Hálásak vagyunk a nagyszámú DIGI és Invitel ügyfelünknek, akik megbíznak bennünk és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat” – mondta el Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

„Jól ismerjük ügyfeleinket és pontosan értjük igényeiket, éppen ezért a DIGI Mobil szolgáltatás promóciós időszakát 2020. június 30-ig meghosszabbítjuk és mobil tarifacsomagunkat ugyanolyan kedvező feltételekkel kínáljuk, mint korábban” – tette hozzá Dragoș Spătaru.

A DIGI mobilcsomagját a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI és Invitel előfizetők tudják igénybe venni, hűségidő vállalása nélkül. Így az ügyfelek továbbra is szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. Az ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek.

A DIGI mobil legfontosabb feltételei 2020. június 30-ig:

  • Havidíj 0 Ft/hó
  • Mobil adatforgalom: korlátlan, díjmentes
  • Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
  • Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet
  • A belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5 Ft/perc

Bár a DIGI Magyarország közleménye erre nem tér ki, nem árt hozzátenni, hogy a mai bejelentést másfél hónappal azután tette, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kizárta a holland DIGI NV céget az 5G pályázatból, a DIGI emiatt jogorvoslati lehetőséggel élt, a hatóság döntését ugyanis jogsértőnek tartják.

További mobilpiaci hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A DIGI budapesti, Váci úti bejárata. Fotó: Ladányi András, Media1

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások