Employer Branding Magazin

Koronavírus-különszám jelent meg az Employer Branding Magazinból

Az Avantgarde lapjából a megváltozott piaci körülmények miatt olyan járvánnyal foglalkozó kiadás jelent meg, melyből például a járvány pozitív hatásairól lehet olvasni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A koronavírus-járvány által fenekestül felforgatott körülményekkel foglalkozó szám jelent meg az Avantgarde PR által készített, tavaly óta megjelenő Employer Branding Magazinból. Ebben a járvány pozitív hatásairól írnak.

A szerkesztők szerint a különkiadás fő kérdése, hogy lesz érdemes kommunikálni a munkáltatóknak és mit várhatnak a munkavállalók a koronavírus által előidézett innovációk után. A magazin minden érdeklődő számára elérhető, a fennálló helyzethez igazodva online.

A lapból kiderül például, hogy mire tanítanak a járványok, szó esik a járvány és a CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) kapcsolatáról, és a krízishelyzetben történő toborzásról.

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!