fbpx
Employer branding magazin

Új magazint indított az Avantgarde

Témája a munkáltatói márkázás. Az Employer Branding Magazin évente háromszor jelenik majd meg, most jött ki az első szám.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Employer Branding Magazin címmel készített új magazint az Avantgarde PR.

A magazin ötleteket, jó példákat és közérdeklődésre számot tartó témákat dolgoz fel. A kiadványt a kommunikációs cég saját szakemberei írják és szerkesztik napi munkájuk mellett.

A lap egy próbapéldányt követően most kerül először az ügyfelek és az érdeklődők elé nyomtatott vagy elektronikus formában.

A magazin készítőinek meggyőződése, hogy az employer branding terület nem lesz nélkülözhető a következő években egyetlen cégnél sem.

Az Avantgarde-nak nem volt célja mély tartalmi és szakmai elemzéseket lefolytatni, inkább gondolatébresztőket kínál a kiadvány, mivel az egyaránt szól cégvezetőknek, hr-eseknek, kommunikációs szakembereknek. Az Avantgarde a lapban nem csupán saját munkáiból, saját ügyfeleinek példáiból válogat, hanem bárkit megkeresnek, akinél érdekes témára bukkannak employer branding és toborzás témakörben.

A magazin a tervek szerint évente háromszor jelenik meg. A kiadvány lapozható változatban is elérhető elektronikusan, ide kattintva.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások