fbpx
Hihetetlen magazin

A koronavírus miatt akadozik a Hihetetlen magazin terjesztése, de nem szűnt meg a lap

A magazin kiadója szerint a Lapker és a Magyar Posta idei átszervezései mellett a Relay-Inmedio lánc több egységének bezárása okozza a terjesztési problémákat.

Facebook-oldalán tette közzé a Hihetetlen magazin kiadója, hogy akadozik az újság terjesztése. Azt írják, hogy számos visszajelzést kaptak az olvasóktól azzal kapcsolatban, hogy egyes árusítóhelyeken nem kapható a lap. Ezután arról írnak, hogy sajnos a Lapker illetve a Magyar Posta idei átszervezéseit követően eleve kevesebb példányszámot tudtak országosan teríteni, így bizonyos árusítóhelyekre valóban nem jutott el a lap, de a  helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a RELAY-INMEDIO lánc több egységét az elmúlt hetekben bezárták. (A bezárásokról a Media1 kérdezte korábban a Lapkert, ide kattintva található a válaszuk.)

A visszajelzések szerint egyes újságárusok egyetlen darab példányt sem kaptak a Hihetetlen magazinból és/vagy a különszámból.

A kiadó azt üzente, hogy a lap nem szűnt meg, csupán a terjesztés korlátozott, de megpróbálják az olvasókkal közösen feltérképezni azokat a helyeket, hol vannak terjesztési fekete lyukak az országban. Olvasóik segítségével összegyűjtik, hogy hol vannak terjesztési gondok, majd ennek eredményét továbbítják a Magyar Posta és a Lapker felé.

A visszajelzéseket a kiadó e-mail címére, illetve a magazin Facebook-oldalán privát üzenetben várják.

További hírek találhatók a Media1 portálon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások