fbpx
Civilizáció civil szervezet

Koronavírus: Közösen próbálnak segíteni a civil szervezetek a rászorulókon

A civil szervezetek közös kampányt is indítanak, hogy minél több embert ösztönözzenek arra, hogy támogassanak egy olyan ügyet önkéntes munkájukkal, adományukkal vagy adójuk 1 százalékával, amellyel segíthetnek a bajbajutott embereken.

A járványhelyzetre való tekintettel a Civilizáció koalícióban tag civil szervezetek arra próbálják felhívni mindenki figyelmét, mennyire fontos, hogy az emberek tegyenek egymásért.

Az Együttműködünk! néven induló kezdeményezésben résztvevő szervezetek ételt juttatnak a munkájukat vesztett rászorulóknak, eszközökkel látják el a digitális oktatásból kiszoruló gyerekeket, megerősített jogsegélyszolgálatot működtetnek, tájékoztató anyagokat készítenek a járvány- és válsághelyzetről,  segélyalapot szerveznek színházi dolgozóknak vagy éppen online megoldásokkal tartják fenn eddigi segítő tevékenységeiket.

A segíteni szándékozók a kezdeményezéseket, csatlakozási és támogatási lehetőségeket a www.egyuttmukodunk.net oldalon érhetik el. A honlapon továbbá fellelhetők az egyes szervezetek kampányt hirdető matricái is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások