fbpx
Apple Music a Samsung Smart TV-n

Megérkezett a Samsung okostévékre az Apple Music

Az újításnak köszönhetően többmilliós zenei kínálat, több ezer lejátszási lista, videóklipek és rádiók válnak könnyedén hozzáférhetővé.

A Samsung okostévék pénteken bejelentett újdonságának köszönhetően 60 milliós zenei kínálat vált elérhetővé, amit reklámok nélkül hallgatnak meg az Apple Music szolgáltatás előfizetői. A Samsung Smart TV-ken megnézhetők ezenkívül a legújabb videóklipek, például népszerű koncertek és világhírű zenei szakértők és művészek egyedi lejátszási listái közül is válogatni lehet.

Az alkalmazás előfizetői személyre szabott napi zenei ajánlatokat kaphatnak, és belehallgathatnak a Beats 1 rádió adásába, ahol például olyan  művészek jelentkeznek exkluzív műsorokkal mint például Frank Ocean, Nicki Minaj és még sokan mások.

Az okostévén ezenkívül az előfizetők számára elérhető lesz az új „At Home With Apple Music” című csomag is, amelyben megtalálhatók szerkesztői lejátszási listák, csoportos FaceTime beszélgetések neves előadókkal, egyedi interjúk, előadói listák és további érdekességek.

Apple Music a Samsung Smart Tv-n
Apple Music a Samsung Smart Tv-n

A Samsung okostévé tulajdonosai az Apple Music alkalmazást a készülékük App Store-jából tölthetik le, majd a már meglévő Apple ID-juk segítségével jelentkezhetnek be. Ha pedig valakinek még nincs Apple azonosítója, akkor az alkalmazáson belül is tud készíteni egyet. A Samsung Smart TV felhasználók 3 hónapos ingyenes próbaidőszak során ismerhetik meg az Apple Music alkalmazást.

Tavaly óta már az Apple TV szolgáltatás is elérhető a Samsung Smart TV-ken.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások