fbpx
Samung Apple TV Airplay2

Érkezik az Apple TV a Samsung okostévéibe

A Samsung 2019-es okostévéin is elérhető az Apple TV app és Air Play 2 szolgáltatás, melynek révén rengeteg filmes és egyéb tartalom lesz nézhető óriásképernyőn.

A Samsung bejelentette, hogy a gyártók közül először a vállalat 2019-es Smart TV készülékein, valamint bizonyos 2018-as, frissített firmware-rel rendelkező televízióin elérhető lesz több mint 100 országban az Apple TV applikáció és világszerte több mint 176 országban az AirPlay 2 szolgáltatás.

A felhasználók így már a gyártó okostévéin is válogathatnak az Apple TV csatornái, valamint a különféle iTunes tartalmak közül.

„A Samsung a gyártók közül elsőként teszi elérhetővé Smart TV felületein az Apple TV applikációt, melynek köszönhetően a felhasználók hatalmas kijelzőkön fedezhetik fel és tapasztalhatják meg az appban rejlő lehetőségeket”

– mondta Won-Jin Lee, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke.

Több mint 100 ezer film

Mivel az Apple TV applikációt integrálták a Samsung Smart TV platformjába, a felhasználók az alkalmazás ikonjával könnyedén hozzáférhetnek az iTunes-on vásárolt tartalmakhoz, valamint egyszerűen válogathatnak az iTunes több mint 100 ezer filmből és sorozatból álló kínálatából, amelyben számos 4K HDR minőségű tartalom is megtalálható.

Csak a nézett tartalmak után kell fizetni

A felhasználók a világ bármely pontjáról regisztrálhatnak az Apple TV különböző csatornáira az alkalmazáson belül, és csak azokért a tartalmakért kell fizetniük, amelyeket valóban használnak. Ezek a tartalmak, közvetlenül az applikáción keresztül, bárhol és bármikor rendelkezésre állnak.

A 2019-es, és bizonyos, frissített firmware-rel rendelkező 2018-as Samsung Smart TV modelleken elérhető lesz az Apple eredeti tartalomszolgáltató platformja, az Apple TV+ is, amelyet idén ősszel indít a vállalat.

Az AirPlay 2 támogatásnak köszönhetően az iPhone, iPad vagy Mac eszközökön elindított videós és egyéb tartalmak közvetlenül a Samsung Smart TV készülék képernyőjén jelennek meg.

A zavartalan felhasználói élmény érdekében az Apple TV applikáció zökkenőmentesen működik együtt az olyan Samsung Smart TV szolgáltatásokkal, mint a Universal Guide, a Bixby és a Search – közölte a dél-koreai gyártó.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások