fbpx
RTL Most +

Az RTL Most+ újabb szolgáltatóknál jelenik meg

Ez például azok számára is jó hír, akik szeretnék látni az Apatigrist vagy A Tanár 3. évadának új epizódjait már azt megelőzően, hogy az RTL Klub az ősszel folytatná a sorozatot.

Az RTL Magyarország ma, csütörtökön bejelentette, hogy április végétől a Vidanet és a PR-Telecom előfizetői számára is elérhetővé válik a médiaszolgáltató prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

A megállapodás értelmében, a technikai feltételek teljesülését követően, várhatóan április 27-től érhetik el a Vidanet, illetve a PR-Telecom arra jogosult előfizetői az RTL Most+ szolgáltatást. A hozzáférést a Vidanet a TV előfizetéssel rendelkező, legalább Digitális Start csomagra előfizető felhasználóinak biztosítja, míg a PR-Telecom esetében az aktiváló kódot elsőként a disztribútor Prémium Plusz csomagjának előfizetői kapják meg.

„Örömünkre szolgál, hogy a Vidanet és a PR-Telecom rendszerében is elérhetővé válik az RTL Most+. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és exkluzív tartalmat biztosítsunk nézőinknek ezen a felületen is. Vadonatúj saját fejlesztésű sorozatunk, a Mellékhatás következő epizódjai már a tévés premier előtt egy héttel elérhetőek az RTL Most+ platformon. A szintén saját fejlesztésű Apatigris című sorozat és a Tanár 3. évadának hetente felkerülő legújabb epizódjai pedig csak az RTL Most+-on tekinthetők meg” – fogalmazott Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

Az RTL Most+ digitális szolgáltatást tavaly vezették be. A netes platformon HD-minőségű videók érhetők el, a Chromecast segítségével az RTL Most+ műsorai tévékészüléken is nézhetők. A szolgáltatásban exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmak is találhatók, de lehetővé teszi az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követését is. Az RTL Most+-on hosszabb ideig nézhetők vissza a műsorok, amelyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakít meg.

További hírek olvashatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások