fbpx
One World Together at Home

Koronavírus: Magyarok is láthatják a One World: Together at Home című műsort

Olyan hírességek szerepelnek majd benne mint például Lady Gaga, Elton John, David Beckham, Jimmy Fallon vagy Paul McCartney. A koronavírus elleni küzdelmet támogató, a világ 180 országában vetített gálaműsorról van szó. Magyarországon magyar felirattal lesz látható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A ViacomCBS médiavállalat bejelentette, hogy tévécsatornáin világszerte több mint 180 országban lesz látható a One World: Together at Home elnevezésű, nagy szabású jótékonysági műsor, amely világsztárok részvételével az egészségügyi dolgozókat ünnepli és támogatja, illetve összefogásra buzdít a világjárvány elleni küzdelemben.

A kétórás különleges műsorban olyan hírességek szerepelnek majd mint Lady Gaga, Elton John, David Beckham, Jimmy Fallon vagy Paul McCartney.

A magyar nézők április 19-én este az MTV, a Comedy Central, a Paramount Channel és az RTL Spike csatornákon követhetik figyelemmel a műsort, magyar felirattal.

Zenész, szórakoztató jótékonysági műsor, a sztárok otthonából

A Global Citizens jótékonysági mozgalom és a WHO egészségügyi világszervezet együttműködésével létrejövő, a koronavírus világjárvány elleni küzdelmet támogató zenés, szórakoztató jótékonysági műsort április 18-án este (magyar idő szerint másnap hajnalban) sugározzák az Egyesült Államokban, majd ezt követően kerül a ViacomCBS tévécsatornáin világszerte adásba.

A nagyszabású gálaműsor különlegessége, hogy az élő műsorban résztvevő világsztárok az otthonukból csatlakoznak majd virtuálisan az eseményhez.

A támogatók és a vállalati partnerek kötelezettségvállalásai alapján működő, a COVID-19 Szolidaritási Felelősségi Alapot támogató produkció valójában olyan jótékonysági szervezetek javát szolgálja, amelyek élelmiszert, menedéket és egészségügyi ellátást nyújtanak azok számára, akiknek a mostani helyzetben a leginkább segítségre van szükségük.

Szívbemarkoló történetek és hírességek koncertjei

A Lady Gaga közreműködésével összeállított műsorban az egészségügyben világszerte dolgozó hősök saját, sokszor drámai és szívbemarkoló történeteit láthatjuk.

Emellett olyan hírességek adnak jótékonysági koncertet, vagy buzdítják pozitív életszemléletükkel és karizmájukkal kitartásra az emberiséget mint Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Chris Martin, David Beckham, Elton John, John Legend, Paul McCartney, Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher, Victoria Beckham vagy éppen Stevie Wonder. A történelmi műsor házigazdái pedig Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, valamint Stephen Colbert lesznek.

A műsor kibővített változata digitális streaming verzióban is megtekinthető lesz több globális platformon, például az Amazon Prime Videon, a Facebookon, az Instagramon, a TIDAL-on, a Twitch-en, a Twitteren és a YouTube-on.

A ViacomCBS magyar nyelvű csatornáin magyar felirattal az alábbi időpontokban lesz látható a One World: Together at Home:

  • 19:00-tól az RTL Spike-on (ismétlés: április 21-én, 02:00-tól)
  • 20:00-tól az MTV-n (ismétlés: április 20-án, 06:00-tól),
  • 23:00-tól a Comedy Centralon,
  • 23:50-től pedig a Paramount Channelen (ismétlés: április 21-én, 03:05-tól).

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Szóljon hozzá!