COVID-19 - Koronavírus

Ingyenesen jogtiszta fotókat ad a koronavírus kapcsán egy magyar fotóügynökség

Ezzel segítik az egészségügyi szervezetek, vállalatok, ügynökségek vagy akár a magánszemélyek kommunikációját a koronavírus idején.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Jelentős képállományból álló, koronavírus témájú fotókollekciót tett ingyenesen elérhetővé a GLIX nevű magyarországi fotóügynökség. A cég alapítói szerint mindannyiunk felelőssége a COVID-19 -járvány elleni védekezés: ahogy telnek a hetek, az emberek egyre inkább kezdik megszokni a jelenlegi helyzetet és egyre nehezebb áttörni az ingerküszöböt, a veszély azonban még korántsem tűnt el, fenn kell tartani a figyelmet és ebben a témát illusztráló hatásos képek nagy segítséget jelenthetnek.

„Több száz darabos kollekciót teszünk ingyenesen letölthetővé, felhasználhatóvá, hogy ezzel segítsük a cégek, ügynökségek, szervezetek vagy épp magánszemélyek kommunikációját a járvánnyal kapcsolatosan”

– mondta Sobel András, a GLIX egyik alapítója.

Az ingyenesen elérhető képkollekció felöleli a főbb olyan témákat, ami a járvánnyal kapcsolatban szóba jöhet:

  • Orvosi vizsgálattal, kezeléssel és az orvosok mindennapjait bemutató képek
  • A megelőzést, védekezést segítő illusztrációk
  • A betegség tünetei, beteg emberek bemutatása
  • Az otthoni munkavégzést bemutató fotók

A fotóügynökség alapítói azt remélik, a kezdeményezés új lendületet adhat a kommunikációnak és hozzájárulhat a figyelemfelhívás kreatív kivitelezéséhez.

A GLIX-et működtető SBH Images Kft. 2012 óta van jelen a vizuális tartalomértékesítés és gyártás területén. A GLIX indulása óta a stock képek forgalmazása mellett az audio és videó tartalmak értékesítésére fókuszál nemzetközi partnerei révén, emellett számos hazai fotográfust is képvisel. A cég megalakulása óta az 123rf.com magyarországi képviseletét végzi, 2015 óta pedig újabb országokban (Bulgária, Horvátország és Szerbia) is ugyanezt a feladatot látja el helyi irodáin keresztül.

További hírek találhatók a Media1-en!

borító: glix

Szóljon hozzá!