fbpx
COVID-19 - Koronavírus

Ingyenesen jogtiszta fotókat ad a koronavírus kapcsán egy magyar fotóügynökség

Ezzel segítik az egészségügyi szervezetek, vállalatok, ügynökségek vagy akár a magánszemélyek kommunikációját a koronavírus idején.

Jelentős képállományból álló, koronavírus témájú fotókollekciót tett ingyenesen elérhetővé a GLIX nevű magyarországi fotóügynökség. A cég alapítói szerint mindannyiunk felelőssége a COVID-19 -járvány elleni védekezés: ahogy telnek a hetek, az emberek egyre inkább kezdik megszokni a jelenlegi helyzetet és egyre nehezebb áttörni az ingerküszöböt, a veszély azonban még korántsem tűnt el, fenn kell tartani a figyelmet és ebben a témát illusztráló hatásos képek nagy segítséget jelenthetnek.

„Több száz darabos kollekciót teszünk ingyenesen letölthetővé, felhasználhatóvá, hogy ezzel segítsük a cégek, ügynökségek, szervezetek vagy épp magánszemélyek kommunikációját a járvánnyal kapcsolatosan”

– mondta Sobel András, a GLIX egyik alapítója.

Az ingyenesen elérhető képkollekció felöleli a főbb olyan témákat, ami a járvánnyal kapcsolatban szóba jöhet:

  • Orvosi vizsgálattal, kezeléssel és az orvosok mindennapjait bemutató képek
  • A megelőzést, védekezést segítő illusztrációk
  • A betegség tünetei, beteg emberek bemutatása
  • Az otthoni munkavégzést bemutató fotók

A fotóügynökség alapítói azt remélik, a kezdeményezés új lendületet adhat a kommunikációnak és hozzájárulhat a figyelemfelhívás kreatív kivitelezéséhez.

A GLIX-et működtető SBH Images Kft. 2012 óta van jelen a vizuális tartalomértékesítés és gyártás területén. A GLIX indulása óta a stock képek forgalmazása mellett az audio és videó tartalmak értékesítésére fókuszál nemzetközi partnerei révén, emellett számos hazai fotográfust is képvisel. A cég megalakulása óta az 123rf.com magyarországi képviseletét végzi, 2015 óta pedig újabb országokban (Bulgária, Horvátország és Szerbia) is ugyanezt a feladatot látja el helyi irodáin keresztül.

További hírek találhatók a Media1-en!

borító: glix
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások