A fizikai szabályszerűségeket ismerhetik meg a diákok a Brutális Fizika című műsorból

A járvány miatt határon túli magyarok is megnézhetik a Spektrum saját gyártású oktatási tartalmait

A Spektrum átadja az Erdély TV és a Pannon TV számára a négy tantárgy tanulásában is segítséget nyújtó „Brutális...” szórakoztatva oktató sorozatát, hogy így segítse a határon túli magyarok otthoni tanulását a világjárvány idején.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az AMC Networkshöz tartozó Spektrum tévécsatorna négy saját gyártású produkciója, a „Brutális fizika”, a „Brutális kémia”, a „Brutális biológia” és a „Brutális történelem” is látható lesz a jövő hétfőtől az Erdély TV és a Pannon TV műsorában – tudatta a médiavállalat pénteken.

A négy tantárgy két-két évadát, összesen harminckét epizódot fognak közvetíteni a határon túli magyarok számára.  Az erdélyi és vajdasági televízió nézői most láthatják először a sorozatokat, a Spektrum és a két sugárzó csatorna ezzel igyekszik segíteni a távoktatásban részesülő fiataloknak.

A Brutális Történelem történelmi tényeket mutat be a diákoknak.
A Brutális Történelem történelmi tényeket mutat be a diákoknak.
Fotó: Spektrum / AMC

Az Erdélyi Magyar Televízió a legnagyobb lefedettséggel és nézettséggel rendelkező magyar nyelvű televízió csatorna Romániában, az Erdély TV egy évtized alatt az erdélyi magyarok egyik legfontosabb csatornájává vált. A Pannon Televízió 2006 óta sugároz a vajdasági magyaroknak műsort az anyanyelvükön. Mindkét csatorna fontosnak tartja, hogy a mostani nehéz időszakban segítséget nyújtson a külhoni diákoknak az ismeretek elsajátításában.

A „Brutális” című szórakoztatva tanító sorozat fizika, biológia, kémia és történelem tantárgyak köré épülve foglalkozik alapvető tényekkel és jelenségekkel. A sorozatban szereplő tanárok látványos és közérthető módon mutatják be a minket körülvevő tudományt.

További médiahírek találhatók a Media1-en!

Fotó: Részlet a Spektrum Brutális Fizika című sorozatából

Szóljon hozzá!