fbpx
A fizikai szabályszerűségeket ismerhetik meg a diákok a Brutális Fizika című műsorból

A járvány miatt határon túli magyarok is megnézhetik a Spektrum saját gyártású oktatási tartalmait

A Spektrum átadja az Erdély TV és a Pannon TV számára a négy tantárgy tanulásában is segítséget nyújtó „Brutális...” szórakoztatva oktató sorozatát, hogy így segítse a határon túli magyarok otthoni tanulását a világjárvány idején.

Az AMC Networkshöz tartozó Spektrum tévécsatorna négy saját gyártású produkciója, a „Brutális fizika”, a „Brutális kémia”, a „Brutális biológia” és a „Brutális történelem” is látható lesz a jövő hétfőtől az Erdély TV és a Pannon TV műsorában – tudatta a médiavállalat pénteken.

A négy tantárgy két-két évadát, összesen harminckét epizódot fognak közvetíteni a határon túli magyarok számára.  Az erdélyi és vajdasági televízió nézői most láthatják először a sorozatokat, a Spektrum és a két sugárzó csatorna ezzel igyekszik segíteni a távoktatásban részesülő fiataloknak.

A Brutális Történelem történelmi tényeket mutat be a diákoknak.
A Brutális Történelem történelmi tényeket mutat be a diákoknak.
Fotó: Spektrum / AMC

Az Erdélyi Magyar Televízió a legnagyobb lefedettséggel és nézettséggel rendelkező magyar nyelvű televízió csatorna Romániában, az Erdély TV egy évtized alatt az erdélyi magyarok egyik legfontosabb csatornájává vált. A Pannon Televízió 2006 óta sugároz a vajdasági magyaroknak műsort az anyanyelvükön. Mindkét csatorna fontosnak tartja, hogy a mostani nehéz időszakban segítséget nyújtson a külhoni diákoknak az ismeretek elsajátításában.

A „Brutális” című szórakoztatva tanító sorozat fizika, biológia, kémia és történelem tantárgyak köré épülve foglalkozik alapvető tényekkel és jelenségekkel. A sorozatban szereplő tanárok látványos és közérthető módon mutatják be a minket körülvevő tudományt.

További médiahírek találhatók a Media1-en!

Fotó: Részlet a Spektrum Brutális Fizika című sorozatából
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások