doingGood

Koronavírus: DoingGood néven felajánlásokat segítő oldalt indított a PPH Media

Az oldalon vállalatok tehetnek felajánlásokat, segítve a járvány sújtotta lakosságot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A koronavírus (COVID-19) világjárvány mostanra mindannyiunkat fenyeget, mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból. Ilyenkor felértékelődik minden többlettudás és segítség, főleg a vállalatok társadalmi felelősségvállalása.

Épp ezért a PPH Media szakkiadó doingGood néven állt elő új kezdeményezésével, mely lényege, hogy  a doinggood.hu címen virtuális teret biztosít minden olyan vállalat számára, amely a lakosság érdekében és megsegítésére fel tudja ajánlani a szolgáltatásait vagy termékeit ezekben a vészterhes időkben.

A doingGood kezdeményezés célja, hogy minél könnyebben, egy helyen találjon segítséget az, aki éppen rászorul, illetve a vállalkozások könnyen tudjanak bejelentéseket tenni az általuk nyújtott felajánlásokról.

Felajánlásokat IDE kattintva lehet tenni, illetve megnézni az eddigi lehetőségeket.

Tovább hírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!