Szülinapi Újság

Hogyan rendelj Szülinapi Újságot?

Amikor valakinek közeleg a születésnapja, mindenki megpróbál egy eredeti ötlettel előrukkolni. Bemutatunk ma egy ajándékot, ami nem csak születésnapra nyújt igazán nagy segítséget, hanem bármilyen hasonló alkalomra kiváló meglepetés lesz. (x)
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mi az a Szülinapi Újság?

Még nem hallottál a Szülinapi Újságról? Nem tudod, hogy mitől olyan különleges, és miben rejlik a titka, amitől igazán nagy durranás lesz? Összefoglaljuk neked néhány mondatban.

Ez az újság egy meglehetősen szokatlan nyomdatermék, hiszen nem a hagyományos technikával és célból készül. Ez egy replika, amit az ünnepelt születésnapján kiadott újságok és napilapok legfontosabb híreiből állítanak össze. Sőt, a címoldal egyik cikkét átszerkesztik úgy, hogy a legnagyobb szenzációként hozza le az ünnepelt megszületésének a hírét. Ehhez tudsz egy csecsemőkori képet is mellékelni, vagy ha nincs ilyen a birtokodban, akkor egy kedves korabeli grafikát is választhatsz.

Hogyan készül?

Maga a készítés folyamata rendkívül egyszerű. A legfontosabb, amiket tudnod kell a megrendeléshez, az a név és a születési idő, de ha ezen túl még tudsz néhány apróságot, akkor annak is nagy hasznát veheted. A megrendelésnél ki kell tölteni a már említett adatokat, majd kezdődhet is a munka kreatív része. Ennek keretein belül meg kell írnod az üdvözlő szöveget, amihez persze jó néhány sablon áll a rendelkezésedre. Persze ha írói vénával rendelkezel, akkor nem kötelező használni ezeket.

Ha készen van az üdvözlő szöveg, akkor következhet a külcsín. Ugyanis ki kell választanod, hogy hogyan is nézzen ki az ajándék. Ez lehet a megszokott A/3-as méretű, kétoldalas, sárgás papírra nyomott újság, de akár bőrkötést is választhatsz hozzá, ha félsz attól, hogy valami sérülés éri. Sőt, ha dísznek szánnád, akkor akár csak a címoldal bekeretezett variációját is választhatod.

Extra tartalmakat is szőhetsz bele, mint amilyen egy személyes horoszkóp vagy épp egy különleges rejtvény melléklet. A lényeg, hogy tökéletesen személyes ajándék legyen, hiszen ettől lesz igazán szülinapi az újság.

Akkor sincs semmi gond, ha gyorsan van szükséged az ajándékra, mivel az SOS szolgáltatás keretein belül akár még aznap, de legkésőbb másnap már át is veheted a kész meglepetést. Ha pedig igazán meg szeretnéd lepni az ünnepeltet, akkor nincs is más dolgod, mint az ő címére postáztatni a kész újságot. Hidd el, óriási meglepetés lesz, amikor kinyitja, és egy ilyen különleges ajándékot kap kézhez!

Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette! (x)

Szóljon hozzá!