fbpx

ajándék

karácsonyfa, karácsony

Több mint 50 ezer forintot szánunk karácsonyi ajándékokra idén

Habár a koronavírus komoly hatással volt az éven belüli kiadásokra és azok ütemezésére, valamint a lakosság jövedelmi helyzetére, azért így is bőven találunk majd ajándékot a fa alatt – derül ki az Árukereső.hu és a GKI Digital 6. éve elkészített közös karácsonyi kutatásából, mely az ajándékvásárlási tervekről kérdezi meg az internetező felnőtt lakosságot. A kutatásból az is kiderült, melyek a legnépszerűbb termékkategóriák.

ékszer

A gyémánt a nő legjobb barátja (x)

Marilyn Monroe örökérvényű megállapítása azokra az apró, fényes kövekre vonatkozik, amelyek a természet talán legdrágább alkotásai. Háborúk dúlnak érte, milliárdos üzletek köttetnek miatta, szerelmek zálogává lesznek. A legtöbb nő szívének vágya egy ilyen kis kővel díszített ékszer, amely tökéletessé teszi a kézmozdulatot, kápráztatóvá a dekoltázst.

kollégák, munkatársak, számítógép, munka, munkahely

Búcsúajándékot keres kollégájának? (x)

Milyen a tökéletes búcsúajándék? Mindenkinél természetesen más. Egy pipás vagy egy szivaros férfi esetében például vannak olyan ötletek, amelyeket kerülni kell. Mi tudjuk, hogy az igényes dohányos kollégáknak mi lehet kedvére.

ajándék

Mi a teendő, ha egy nőnek keresel születésnapi ajándékot? (x)

Ha igen, akkor nem vagy túl könnyű helyzetben! Mielőtt eljutnál a célig, és megtalálnád a tökéletes ajándékot, te is hosszú napokat töltesz a kereséssel? Hány weboldalt kattintgattál már végig a tökéletes ajándékért? Hányszor jártad körbe a plázák üzleteit, hogy esetleg rábukkanj arra, amivel szívesen ajándékoznád meg az ünnepelt hölgyet? 

Szülinapi Újság

Hogyan rendelj Szülinapi Újságot?

Amikor valakinek közeleg a születésnapja, mindenki megpróbál egy eredeti ötlettel előrukkolni. Bemutatunk ma egy ajándékot, ami nem csak születésnapra nyújt igazán nagy segítséget, hanem bármilyen hasonló alkalomra kiváló meglepetés lesz. (x)

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások