fbpx
Celebs in Solitarity, a Sony formátuma

Jön a Celebcella: Magyarországon is konténerbe zárják a hírességeket

A Media1 megtudta, hogy Celebcella néven, várhatóan május közepétől kerül képernyőre Magyarországon annak a külföldi reality-nek a magyar változata, amelyben ismert embereket magányosan bezárnak egy konténerbe és ott teljesen izolálnak a külvilágtól.

Mint arról már február elején a Media1 elsőként beszámolt, a tavaszi tévés szezonban itthon is bemutatkozik a Sony Pictures Television tévés médiavállalat Celebrities in Solitary / Celebs In Solitary című formátuma, melyet eredetileg a Stellify Media alkotott a Channel 5 tévécsatorna számára az Egyesült Királyságban. Magyarországon a reality hazai változatát a Viasat6 tűzi majd képernyőre, és ez lesz az első nemzetközi adaptációja a reality-nek.

Mint a Media1 most új információként megtudta, mostanra eldőlt, hogy a műsor Celebcella néven kerül képernyőre. A Celebcella kitűzött Viasat6-os bemutatási dátuma változatlanul az a május 18., amit korábban is említettünk. Hogy ez lesz a műsor címe, azt az is sejtetni engedi, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisa szerint még február elején a Celebcella címet védjegyként regisztrálta a Sony Pictures Television UK, valamint a műsorhoz kapcsolódóan regisztrálták a celebcella.hu internetes végződést is, ami megnyitáskor jelenleg a viasat6.hu-ra visz át.

A Media1 információját a Sony-nál is megerősítették a műsor címét és a premier tervezett dátumát illetően pénteken.

Külön-külön konténerekbe zárják a Celebcella szereplőit

A Celebcella egy olyan antiszociális kísérlet lesz, mely ismert embereket állít kihívás elé, hogy megmutathassák, meddig bírják magányosan, teljesen elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül. A sorozat szereplői külön-külön egy puritán berendezésű konténerben lesznek bezárva, elvágva a külvilágtól, elektromos ketyerék nélkül. Természetesen alapvető élelmiszerek, tisztálkodószerek a rendelkezésükre állnak majd, szóval azért nem emberkínzásról van szó. A reality-ben az egymástól elszeparált konténerekben összesen 4 celeb lesz majd, a néző mindegyiket láthatja majd.

Még nem tudni, kik lesznek a Celebcella hírességei

Próbáltuk egyébként megtudakolni, hogy mely hazai hírességeket láthatjuk majd magányosan a konténerekben, de erre egyelőre nem kaptunk választ.

Elképzelhetőnek tűnik, hogy a hírességekről még csak a következő napokban születik döntés, és a Celebcella műsorvezetőjének személyéről sem hozták meg eddig a végleges döntést, de hamarosan sor kerülhet erre, hiszen a reality tervezett premierje igencsak közel van már.

Csak a véletlen hozta össze a műsort a járványok miatti karanténokkal

Hogy milyen lesz a Celebcella,  YouTube-on lévő külföldi videók alapján már lehet némi sejtésünk, de most a koronavírus-járvány miatti önkéntes és házi karanténok még aktualitást is adnak az egésznek. Ezt azonban csak az élet rendezte így, mert a Viasat6-nál, illetve a Sony Pictures Televisionnél már hosszabb ideje tervezték a Celebs in Solitary magyarországi bemutatását, amikor a világjárvány elérte Magyarországot, hiszen február elején egy tévés budapesti konferencián már tettek a tervezett premierről említést, és mint most megtaláltuk, az SZTNH adatbázisa szerint már ekkor levédték a Celebcella védjegyeket.

A hírességeket konténerbe záró Celebcella persze sok szempontból más lesz, mint egy egyszerű házi karantén, hiszen itt tényleg teljesen elvágják magukat a hírességek a külvilágtól, még telefonálniuk vagy facebookozniuk sem lehet, és egy nem éppen tágas konténerben kell elviselniük a bezártságot. Éheztetni, szó szerint kínozni persze nem fogják őket.

Íme egy részlet a Celebcella eredeti, külföldi változatából.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások