fbpx
telenor mytv

Spíler2 HD-val bővült a Telenor MyTV kínálata, megérkezett a Spíler Extra is

A Spíler1 és Spíler2 sportcsatornák különböző sportközvetítései két applikáción keresztül, a Telenor MyTV-vel és a Spíler Extrával is elérhetővé váltak. Így mobilról és táblagépről is HD-minőségben nézhetjük az UEFA Bajnokok Ligáját és a Premier League meccseket.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Telenor és a TV2 Média Csoport megállapodásának köszönhetően február 25-től, keddtől elérhetővé vált a Telenor MyTV online tévészolgáltatásában a Spíler2 sportcsatorna HD minőségben.

A sport jellegű tartalmak különösen népszerűek a Telenor MyTV-felhasználók körében. Legutóbb, 2020 januárjában a férfi kézilabda Európa-bajnokság és a férfi vízilabda Európa-bajnokság is kiemelkedő nézettséget hozott, ezzel indokolta a Telenor, hogy tovább bővíti a sportos kínálatát.

„2016-ban a Telenor indította el elsőként a mobilszolgáltatók közül a Spíler1-et a MyTV-n. Most a folyamatosan bővülő kínálatunkat egy újabb sportcsatornával gazdagíthatjuk. A MyTV-vel így a meccseket bárhol, bármikor, akár egy nyaralás alatt hazai előfizetőként az EU-ban is, mobilon, táblagépen vagy akár tévén is lehet követni” – mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletágának igazgatója.

Párhuzamosan zajló mérkőzéseket is nézhetünk a Spíler Extrával

Az új csatorna mellett Magyarországon a Telenor elkezdi terjeszteni országos lefedettséggel a Spíler Extra applikációt. Az alkalmazásban a Spíler1 TV és Spíler2 TV csatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzés érhető el a SEHA Liga mellett.

Spíler extra applikáció
A Spíler Extra applikációban több kiemelt sportmérkőzés is HD minőségben látható

Ez nem csak az élő csatornán elérhető meccseket jelenti. A párhuzamosan zajló mérkőzések esetén akár további 3 találkozó élőben vagy csúsztatott élőben is nézhető televízión, mobilon, táblagépen, vagy laptopon HD-ben. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extrára történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővül a TV2 Média Csoport csatornaportfóliója a Telenornál. Így még több nemzetközi foci rajongó élvezheti a kínálatunkban látható mérkőzéseket. Az ő szórakoztatásuk válik teljesebbé és kényelmesebbé a Spíler Extra digitális szolgáltatásunk szélesebb körű elérhetőségével” – mondta el Bodócsi Erika, a tévétársaság tartalomterjesztési igazgatója.

További médiahírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!