fbpx
A Jóbarátok (Friends) sorozat a Netflixen

Újra összeáll a Jóbarátok csapata

Az HBO új streaming szolgáltatásán, az HBO Max-on lesz látható, amint 15 év után újra összeáll a legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozat, a Jóbarátok csapata.

Egy egészen egyedi epizód erejéig összeáll minden idők egyik legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok csapata. Ezt a különleges epizódot az HBO hamarosan debütáló új streaming szolgáltatása, a Max vetíti majd. Az HBO Max májusban indul, a Jóbarátok (eredeti nevén Friends) konkrétan a bevezető kampány egyik eleme – írja a The Geek a BBC beszámolója alapján.

Az már egészen biztos, hogy a teljes csapat, mind a hat jóbarát bevállalta ismét a szerepet, így

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courtney Cox és Matthew Perry is látható lesz a különleges Jóbarátok-epizódban.

Matthew Perry és a többiek ezt egy Instagram-bejegyzéssel meg is erősítették. A fotón a stábtagok közös képe látható egy „történik épp” (It’s happening…) felirattal.

 

Ahogyan azt a thegeek.hu felidézte: a Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között vetítették, a befejező epizódot 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, és ezzel a 2000-es évek legtöbbet megnézett sorozatepizódja lett.

A Netflixen egyébként jelenleg is megtalálható a Jóbarátok 10 évada, ahol máig nagyon népszerű. Az HBO Max indulásával egyidejűleg azonban várhatóan lekerül onnan májusban a széria.

A hírek szerint az HBO 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért. A Variety értesülése szerint a Jóbarátok főszereplői fejenként körülbelül 2,5 millió dollárt kapnak majd a szereplésért.

Úgy tudni, a különleges epizód időtartama 1 órás lesz. Némiképp csalódást kelthet a sorozat rajongóiban, ha igazak azok az állítások, hogy elsősorban interjúkra lehet számítani benne a régi szereplőktől.

További tévés hírek találhatók a Media1 tévé rovatában!

Borító: A Jóbarátok (Friends) sorozat 10 évada a Netflixen
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások