fbpx
Fodor Zsóka (Magdi anyus) és Várkonyi András (Vili bácsi) a Barátok közt című sorozatban

Magdi anyus újra a Barátok köztben

Újra felbukkant a sorozat egykori egyik legnépszerűbb karaktere, aki egyszer már meghalt, de időnként mégis felbukkan.

Sokak meglepetésére tegnap óta újra látható az RTL Klub Barátok közt című sorozatában Fodor Zsóka, aki még 2009-ben, 10 éve távozott a sorozatból.

Fodor Zsóka karaktere, Magdi néni vagy – ahogyan sokan emlegették – Magdi anyus halála azóta is ismert mém az interneten.

Most sem marad sokáig

A témával foglalkozó SorozatWiki felidézte: a színésznő az elmúlt évtizedben néhányszor már visszatért a sorozatba, hol szellemként, hol pedig más különös módon, de mindig csak nagyon rövid időre. Fodor Zsóka a szerdai Barátok köztben ezúttal Vili bácsi lelkiismereteként jelent meg.

A történet szerint Magdi néni rámutatott arra, hogy az öreg Kertésznek be kéne fogadnia a Gyerekfalu leégése miatt fedél nélkül maradó gyerek közül néhányat. A színésznő a csütörtöki adásban is hasonló módon tűnt fel.

A SorozatWiki arról is beszámolt, hogy Magdi néni karaktere csak rövidebb ideig, összesen néhány epizód erejéig lesz látható a szériában.

A Barátok közt szeptember óta egyébként a megszokottól eltérő időpontban látható az RTL Klubon, és nőtt a sorozat időtartama is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások