Otthonok&Megoldások

Az Otthonok&Megoldások magazinnal bővült a hazai újságosok kínálata

A 8 éves magazin eddigi sikerére tekintettel mostantól az Otthonok&Megoldások utcára kerül, vagyis bárki számára elérhető lesz az újságosoknál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Sokan megismerhették már az elmúlt években az Otthonok&Megoldások című színes lakberendezési magazint a Fundamenta Lakástakarékpénztár ügyfelei közül. Mely ugyan márkamagazinként pár oldalnyi, a cég termékeit népszerűsítő oldalt is tartalmaz, de egy nagy igényességgel összerakott, lakberendezési, lakásfelújítási praktikákat, csináld-magad tippeket is tartalmazó, hazai otthonokat bemutató látványos magazint vehetett a kezébe az olvasó, melyet profi stáb állít elő. A lap kifejezetten a magyar lakáspiacra fókuszál.

Mint a Media1 megtudta, az Otthonok&Megoldások ezentúl újságárusi terjesztésben is elérhető lesz, épp most kerül a standokra első alkalommal a magazin, melynek kiemelt témái a közelgő karácsonyra épülnek.

Az Otthonok&Megoldások borítója
Az Otthonok&Megoldások borítója

Az Otthonok&Megoldások már a nyolcadik éve jelenik meg, főszerkesztője a kezdetektől Kitzinger Szonja újságíró, aki korábban több más ismert magazin és márkamagazin elkészítésében is részt vett szerkesztőként, illetve főszerkesztőként. A lapot a Fundamenta megbízásából eleinte a Sanoma Media Budapest (a mai Central Médiacsoport elődje) készítette, majd néhány évvel ezelőtt a Fundamenta a Marquard Mediát bízta meg a megújításával. A megújítást követően gondolta úgy a lakástakarékpénztár, hogy az egyébként 98+4 oldal terjedelmű Otthonok&Megoldások mostanra olyan színvonalas és népszerű termékké nőtte ki magát, melyet érdemes lenne újságosoknál, bárki számára elérhető módon terjeszteni.

A mostani, karácsony előtti ünnepi lapszámban – melyről ide kattintva látható előzetesFarkasházi Réka mutatja meg a lakását, de mint Kitzinger Szonja főszerkesztő a Media1 érdeklődésére elmondta, az újság, ahogyan máskor is lenni szokott, az ismert emberek mellett sok civil magánszemély lakását is megmutatja. A szerkesztőség igyekszik azonos arányban bemutatni a fővárosi mellett vidéki lakásokat is, hogy minél többek számára legyen hasznos kézbe venni a lapot.

„Ezt a lapot öröm csinálni, mert mind a Fundamenta, mind a Marquard szabad kezet ad a szerkesztésben. A belíveken kizárólag magyar otthonokat mutatunk be és saját gyártású tartalommal dolgozunk. A magazinban szereplő ingatlanok valóságosak, szerethetők, a törekvésünk az, hogy ne steril élettérként mutassuk be azokat. A személyes hangvétel, a hétköznapi példák, a kivitelezésekhez, beruházásokhoz mellékelt költségvetések reményeink szerint hasznosak lesznek az olvasók számára” – nyilatkozta a főszerkesztő a Media1-nek.

Kitzinger Szonja, az Otthonok&Megoldások főszerkesztője
Kitzinger Szonja, az Otthonok&Megoldások főszerkesztője

Az Otthonok&Megoldások eddigi példányszáma egyébként a Media1 információja szerint 80 ezer volt, ezzel az egyik legnagyobb példányszámú lakberendezési magazinnak számított már eddig is. A magazinhoz egyébként egy naponta frissülő internetes oldal is tartozik, az otthonokesmegoldasok.hu.

A nyomtatott magazinhoz 595 forintért lehet hozzájutni az újságosoknál, a Fundamenta-szerződéssel rendelkező ügyfelek esetén előfizetéssel 395 forint az ára.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!