fbpx
Otthonok&Megoldások

Az Otthonok&Megoldások magazinnal bővült a hazai újságosok kínálata

A 8 éves magazin eddigi sikerére tekintettel mostantól az Otthonok&Megoldások utcára kerül, vagyis bárki számára elérhető lesz az újságosoknál.

Sokan megismerhették már az elmúlt években az Otthonok&Megoldások című színes lakberendezési magazint a Fundamenta Lakástakarékpénztár ügyfelei közül. Mely ugyan márkamagazinként pár oldalnyi, a cég termékeit népszerűsítő oldalt is tartalmaz, de egy nagy igényességgel összerakott, lakberendezési, lakásfelújítási praktikákat, csináld-magad tippeket is tartalmazó, hazai otthonokat bemutató látványos magazint vehetett a kezébe az olvasó, melyet profi stáb állít elő. A lap kifejezetten a magyar lakáspiacra fókuszál.

Mint a Media1 megtudta, az Otthonok&Megoldások ezentúl újságárusi terjesztésben is elérhető lesz, épp most kerül a standokra első alkalommal a magazin, melynek kiemelt témái a közelgő karácsonyra épülnek.

Az Otthonok&Megoldások borítója
Az Otthonok&Megoldások borítója

Az Otthonok&Megoldások már a nyolcadik éve jelenik meg, főszerkesztője a kezdetektől Kitzinger Szonja újságíró, aki korábban több más ismert magazin és márkamagazin elkészítésében is részt vett szerkesztőként, illetve főszerkesztőként. A lapot a Fundamenta megbízásából eleinte a Sanoma Media Budapest (a mai Central Médiacsoport elődje) készítette, majd néhány évvel ezelőtt a Fundamenta a Marquard Mediát bízta meg a megújításával. A megújítást követően gondolta úgy a lakástakarékpénztár, hogy az egyébként 98+4 oldal terjedelmű Otthonok&Megoldások mostanra olyan színvonalas és népszerű termékké nőtte ki magát, melyet érdemes lenne újságosoknál, bárki számára elérhető módon terjeszteni.

A mostani, karácsony előtti ünnepi lapszámban – melyről ide kattintva látható előzetesFarkasházi Réka mutatja meg a lakását, de mint Kitzinger Szonja főszerkesztő a Media1 érdeklődésére elmondta, az újság, ahogyan máskor is lenni szokott, az ismert emberek mellett sok civil magánszemély lakását is megmutatja. A szerkesztőség igyekszik azonos arányban bemutatni a fővárosi mellett vidéki lakásokat is, hogy minél többek számára legyen hasznos kézbe venni a lapot.

„Ezt a lapot öröm csinálni, mert mind a Fundamenta, mind a Marquard szabad kezet ad a szerkesztésben. A belíveken kizárólag magyar otthonokat mutatunk be és saját gyártású tartalommal dolgozunk. A magazinban szereplő ingatlanok valóságosak, szerethetők, a törekvésünk az, hogy ne steril élettérként mutassuk be azokat. A személyes hangvétel, a hétköznapi példák, a kivitelezésekhez, beruházásokhoz mellékelt költségvetések reményeink szerint hasznosak lesznek az olvasók számára” – nyilatkozta a főszerkesztő a Media1-nek.

Kitzinger Szonja, az Otthonok&Megoldások főszerkesztője
Kitzinger Szonja, az Otthonok&Megoldások főszerkesztője

Az Otthonok&Megoldások eddigi példányszáma egyébként a Media1 információja szerint 80 ezer volt, ezzel az egyik legnagyobb példányszámú lakberendezési magazinnak számított már eddig is. A magazinhoz egyébként egy naponta frissülő internetes oldal is tartozik, az otthonokesmegoldasok.hu.

A nyomtatott magazinhoz 595 forintért lehet hozzájutni az újságosoknál, a Fundamenta-szerződéssel rendelkező ügyfelek esetén előfizetéssel 395 forint az ára.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások