Blikk

Stadionavató melléklettel tiszteleg a Blikk

A stadionavató mellékletből a Puskás Arénába érkezők ingyen kapnak majd, de a Blikk előfizetői is hozzájutnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Puskás Aréna holnapi avatóünnepségére érkező szurkolók között 25 ezer példányt oszt szét holnapi tematikus kiadványából a Blikk című bulvárnapilap – közölte csütörtökön a Ringier Axel Springer Magyarország, az újság tulajdonosa.

A Blikk Stadionavató címmel pénteken a lelátókra kerülő tematikus mellékletben nyolc oldalnyi focis tartalommal találkozhatnak majd a Blikk olvasói, illetve a régi Népstadion helyére felhúzott Puskás Arénát megnyitó Magyarország-Uruguay futballmérkőzésre érkezők, akik között ajándékként, azaz ingyenesen terjesztik majd az újságot.

A Blikk Stadionavató című mellékletben sok más mellett az új focistadion sajátosságaival, építésének történetével és érdekességeivel is foglalkoznak majd, de exkluzív hírek is lesznek a lapban. A melléklet oldalain kiemelt szerepet kap az utóbbi két évtized legjobb hazai játékosának tartott Gera Zoltán, aki éppen aznap búcsúzik a hazai válogatottól, valamint Marco Rossi szövetségi kapitány is nyilatkozik az Uruguay elleni meccsről.

Blikk Stadionavató tematikus melléklet
Blikk Stadionavató tematikus melléklet

A holnapi stadionavató focimérkőzésen résztvevők mellett a Stadionavató melléklet eljut a napilap előfizetőihez is, valamint a Blikk részeként kapható lesz az újságárusoknál is.

További, nyomtatott sajtóval kapcsolatos hírek találhatók a Media1 sajtó rovatában.

Borító: Blikket árusító és hirdető újságárus Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.