Antti-Jussi LUMIJÄRVI, a Central Médiacsoport technológiai igazgatója

A Magyar Telekomtól érkezett a Central Médiacsoport új technológiai igazgatója

Antti-Jussi LUMIJÄRVI lett a 24.hu és több más digitális termék kiadójának új technológiai igazgatója.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Antti-Jussi LUMIJÄRVI október 17-től látja el a Central Médiacsoport cégcsoport technológiai igazgatói feladatait. Az új vezető a Magyar Telekomtól érkezett a médiavállalathoz.

A Central Médiacsoport közleménye szerint Antti-Jussi Lumijärvi (AJ) több mint tizenöt éves nemzetközi és multikulturális tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs és informatikai szektorban. A Magyar Telekomnál kezdetben az ERP és a BI Solutions ágazat vezetője volt, majd 2015-től a cég szolgáltatásfejlesztési és innovációs megoldások ágazat vezetőjeként dolgozott.

„A Magyar Telekomban az igazgatói kinevezésem előtt volt szerencsém több kapcsolódó területen is hasznos tapasztalatokat szerezni. Tizenöt év telekommunikációs terület után a legnagyobb változás és egyben kihívás számomra egy teljesen új iparág megismerése lesz. Hiszek abban, hogy eddig szerzett tapasztalataimmal segíteni tudom a Central Médiacsoport fejlődését” – nyilatkozta az új CTO.

A szakember a Centralban technológiai igazgatóként az Informatikai osztály és az online megoldások csapat vezetését látja el. Ezen területek felelősek az IT üzemeltetésért, a belső rendszerek és a weboldalak infrastruktúrájáért, valamint a web- és mobil-applikáció fejlesztésért.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója a kinevezés kapcsán elmondta: „Közép-európai médiacégként jövőbeni sikereinket IT felkészültségünk, tudásunk határozza meg. Olyan képességeket kell tovább erősíteni, vagy épp kifejleszteni a Centralban, amik a kiváló újságírói teljesítményt akár teljesen új formában tudják majd eljuttatni az olvasókhoz. Egy igazi innovátor vezetőre volt szükségünk, és AJ személyében meg is találtuk.”

Az új CTO elődje, Fenyő Balázs még a nyáron távozott a Central Médiacsoporttól.

Borító: Antti-Jussi LUMIJÄRVI, az új CTO

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti