fbpx
 Antti-Jussi LUMIJÄRVI, a Central Médiacsoport technológiai igazgatója

A Magyar Telekomtól érkezett a Central Médiacsoport új technológiai igazgatója

Antti-Jussi LUMIJÄRVI lett a 24.hu és több más digitális termék kiadójának új technológiai igazgatója.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Antti-Jussi LUMIJÄRVI október 17-től látja el a Central Médiacsoport cégcsoport technológiai igazgatói feladatait. Az új vezető a Magyar Telekomtól érkezett a médiavállalathoz.

A Central Médiacsoport közleménye szerint Antti-Jussi Lumijärvi (AJ) több mint tizenöt éves nemzetközi és multikulturális tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs és informatikai szektorban. A Magyar Telekomnál kezdetben az ERP és a BI Solutions ágazat vezetője volt, majd 2015-től a cég szolgáltatásfejlesztési és innovációs megoldások ágazat vezetőjeként dolgozott.

„A Magyar Telekomban az igazgatói kinevezésem előtt volt szerencsém több kapcsolódó területen is hasznos tapasztalatokat szerezni. Tizenöt év telekommunikációs terület után a legnagyobb változás és egyben kihívás számomra egy teljesen új iparág megismerése lesz. Hiszek abban, hogy eddig szerzett tapasztalataimmal segíteni tudom a Central Médiacsoport fejlődését” – nyilatkozta az új CTO.

A szakember a Centralban technológiai igazgatóként az Informatikai osztály és az online megoldások csapat vezetését látja el. Ezen területek felelősek az IT üzemeltetésért, a belső rendszerek és a weboldalak infrastruktúrájáért, valamint a web- és mobil-applikáció fejlesztésért.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója a kinevezés kapcsán elmondta: „Közép-európai médiacégként jövőbeni sikereinket IT felkészültségünk, tudásunk határozza meg. Olyan képességeket kell tovább erősíteni, vagy épp kifejleszteni a Centralban, amik a kiváló újságírói teljesítményt akár teljesen új formában tudják majd eljuttatni az olvasókhoz. Egy igazi innovátor vezetőre volt szükségünk, és AJ személyében meg is találtuk.”

Az új CTO elődje, Fenyő Balázs még a nyáron távozott a Central Médiacsoporttól.

Borító: Antti-Jussi LUMIJÄRVI, az új CTO

Szóljon hozzá!