fbpx
A Dentsu Aegis Network Hungary és a Mindea képviseletében: Rényi Balázs, Mészáros Beatrix, Novák Péter

A Dentsu megszerezte a Mindeát

Átvette a Dentsu Aegis Network Hungary a Mindea ügyfélkörét és teljes csapatát.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mészáros Beatrix 7 éve indította el a Mindeát, vezetésével az a magyar piac egyik véleményformáló közösségimédia ügynökségévé, most pedig a Dentsu Aegis Network részévé vált – olvasható a Dentsu közleményében, ami alapján a Mindea a Dentsuhoz tartozó iProspect Hungary Rényi Balázs által vezetett Social&Content divíziójának részeként folytatják tevékenységüket.

„Rendkívül izgalmas, új időszak kezdődik az iProspect-hez történő csatlakozásunkkal, ügyfeleinknek még több és komplexebb szolgáltatások nyújtására leszünk képesek a Dentsu-s háttérrel” – tette hozzá Mészáros Beatrix.

„A Mindea nagyon sikeresen építkezett a megalakulása óta, ügyfeleinek üzleti fejlődését erős szakmai hátterű csapata támogatta a social media, influencer marketing és PPC szaktudásával. Örülök, hogy ezzel a megállapodással mostantól együtt folytathatjuk a munkát és felkészült szakemberekkel, izgalmas ügyfélkörrel gazdagodik csapatunk” – mondta el Rényi Balázs.

A megállapodást Gerő Viktor tranzakciós tanácsadó segítette a Mindea részéről.

Borító: A Dentsu Aegis Network Hungary és a Mindea képviseletében: Rényi Balázs, Mészáros Beatrix és Novák Péter. Fotó: Dentsu

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!