fbpx
Autonavigator.hu

Keddtől újságosoknál is megjelenik az Autónavigátor.hu

Az autós magazint az Adevinta Classified Media Hungary Kft. a Lapker Zrt.-vel együttműködésben terjeszti és értékesíti majd, így csaknem ezer helyszínen lesz kapható.

Holnaptól minden negyedévben nyomtatásban, az újságárusoknál is megjelenik az Autónavigátor.hu internetes oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary (egykori nevén Schibsted Media) által szerkesztett  Autónavigátor.hu magazin.

A lap első, újságárusoknál is terjesztett  száma bemutatja a Mercedes-AMG CLA45S-t, a legnagyobb teljesítményű magyar gyártású autót, de tartalmazza a legfrissebb BMW, Jaguar, Kia, Peugeot, Skoda, Toyota modellek tesztjeit is. A magazin találnak a lapban veterántesztet és exkluzív interjút is olvashatók Kiss Gergely olimpiai és világbajnok vízilabdázóval, illetve Szujó Zoltán sportriporterrel, valamint a Schiller Autótulajdonosaival.

Autónavigátor.hu magazin első lapszámának borítója
Autónavigátor.hu magazin első lapszámának borítója

A magazint, melynek ára 1190 forint, többek között a MOL és a Lukoil töltőállomásain, valamint egyes Auchan és Tesco áruházakban is meg lehet majd találni. Az Autónavigátor.hu Magazin online is beszerezhető a https://shop.autonavigator.hu oldalon. Itt a legfrissebb lapszámok mellett a vásárlók egyedi, a jövőben egyre bővülő választékban elérhető autós kiegészítők közül is válogathatnak majd.

A magazin a holnapi, október 15-i megjelenést követően legközelebb decemberben jelenik meg.

„A 2010-ben indított Autónavigátor.hu megbízható háttérrel lép a nyomtatott sajtótermékek piacára, az online felület kiemelkedően teljesít. A Digitális Közönségmérési Tanács adatai szerint csak 2019 első felében 24százalékkal nőtt az elérésünk, így továbbra is stabilan a miénk a harmadik legnépszerűbb autós portál Magyarországon. Nyomtatott magazinunkkal az egyre bővülő olvasóközönségünknek szeretnénk még több exkluzív tartalmat nyújtani, egyben az autórajongók újabb rétegét megszólítani. Immár kézzel fogható formátumban is, de a tőlünk megszokott magas minőségben” – mondta el Katona Mátyás, az Autónavigátor.hu online és nyomtatott verziójának főszerkesztője.

További sajtópiaci hírek találhatók a Media1 sajtó rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy hamarosan Budapest utcáin is elérhető lesz a Pesti Hírlap elnevezésű új napilap, melyet rikkancsok terjesztenek majd.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások