Autonavigator.hu

Keddtől újságosoknál is megjelenik az Autónavigátor.hu

Az autós magazint az Adevinta Classified Media Hungary Kft. a Lapker Zrt.-vel együttműködésben terjeszti és értékesíti majd, így csaknem ezer helyszínen lesz kapható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Holnaptól minden negyedévben nyomtatásban, az újságárusoknál is megjelenik az Autónavigátor.hu internetes oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary (egykori nevén Schibsted Media) által szerkesztett  Autónavigátor.hu magazin.

A lap első, újságárusoknál is terjesztett  száma bemutatja a Mercedes-AMG CLA45S-t, a legnagyobb teljesítményű magyar gyártású autót, de tartalmazza a legfrissebb BMW, Jaguar, Kia, Peugeot, Skoda, Toyota modellek tesztjeit is. A magazin találnak a lapban veterántesztet és exkluzív interjút is olvashatók Kiss Gergely olimpiai és világbajnok vízilabdázóval, illetve Szujó Zoltán sportriporterrel, valamint a Schiller Autótulajdonosaival.

Autónavigátor.hu magazin első lapszámának borítója
Autónavigátor.hu magazin első lapszámának borítója

A magazint, melynek ára 1190 forint, többek között a MOL és a Lukoil töltőállomásain, valamint egyes Auchan és Tesco áruházakban is meg lehet majd találni. Az Autónavigátor.hu Magazin online is beszerezhető a https://shop.autonavigator.hu oldalon. Itt a legfrissebb lapszámok mellett a vásárlók egyedi, a jövőben egyre bővülő választékban elérhető autós kiegészítők közül is válogathatnak majd.

A magazin a holnapi, október 15-i megjelenést követően legközelebb decemberben jelenik meg.

„A 2010-ben indított Autónavigátor.hu megbízható háttérrel lép a nyomtatott sajtótermékek piacára, az online felület kiemelkedően teljesít. A Digitális Közönségmérési Tanács adatai szerint csak 2019 első felében 24százalékkal nőtt az elérésünk, így továbbra is stabilan a miénk a harmadik legnépszerűbb autós portál Magyarországon. Nyomtatott magazinunkkal az egyre bővülő olvasóközönségünknek szeretnénk még több exkluzív tartalmat nyújtani, egyben az autórajongók újabb rétegét megszólítani. Immár kézzel fogható formátumban is, de a tőlünk megszokott magas minőségben” – mondta el Katona Mátyás, az Autónavigátor.hu online és nyomtatott verziójának főszerkesztője.

További sajtópiaci hírek találhatók a Media1 sajtó rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy hamarosan Budapest utcáin is elérhető lesz a Pesti Hírlap elnevezésű új napilap, melyet rikkancsok terjesztenek majd.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!