fbpx
Szujó Zoltán a Fix.tv vendégeként

Megvan Szujó Zoltán utódja a F1-közvetítéseknél

Az M4 Sport új koncepcióval készül azután, hogy Szujó Zoltán, a Formula-1 kommentátora a Spanyol Nagydíj után viharos körülmények között kikerült az M4 Sport stábjából.

Wéber Gábor, az eddigi szakkommentátor veszi át Szujó Zoltán nemrég megüresedett helyét, vagyis Wéber Gábor lesz a Formula-1 közvetítések új kommentátora – közölte honlapján az M4 Sport kedden.

Szujó Zoltán helye azután üresedett meg, hogy a Spanyol Nagydíjon súlyos technikai problémák merültek fel. Szujó úgy emlékezett, ő mondott fel, az MTVA viszont közölte, szerződésszegés miatt ő mondott fel Szujónak.

Az MTVA sporttévéje kiemelte: a kommentátori székbe átülő eddigi szakkommentátor, Wéber Gábor már két évtizede szerves része a magyarországi F1 adásoknak.

Wéber Gábor az InfoRádió vendégeként korábban.
Wéber Gábor az InfoRádió vendégeként korábban

Az M4 Sport közölte: új koncepcióval készül az F1-közvetítésekre.

„Tartva a lépést a nemzetközi F1-közvetítések szabványaival”, Wéber Gábor mellett nem egy, hanem több hanggal találkozhatnak a nézők a hétvégéken. A szabadedzésekre az M4 Sport utazó riporterei: Ujvári Máté, Szeleczky Ádám és Bobák Róbert ülnek be a stúdióba, akik a helyszíni élményeikkel hozzák még közelebb a népszerű autósportot a rajongókhoz. Továbbra is megmarad, hogy az egyik szabadedzés interaktív lesz, vagyis a szurkolók a Boxutca Facebook-oldalán tehetik fel kérdéseiket a kommentátoroknak.

A legtöbb időmérőt és futamot a magyar autósport két elismert versenyzője, a túraautó-világbajnokság korábbi ezüstérmese, a nyolcszoros futamgyőztes Michelisz Norbert, valamint a kétszeres kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert közvetíti majd Wéber Gáborral.

„Az elmúlt 18 év alatt számos párosításban dolgozhattam és tudom, hogy vezető kommentátornak lenni nem egyszerű műfaj, amihez köszönöm a bizalmat. Az autósportért gyerekkora óta rajongó egykori autóversenyzőként továbbra is az a célom, hogy mindenki számára a lehető legközérthetőbbé tegyem a versenyhétvégék történéseit, kihasználva ehhez az újfajta koncepcióban rejlő lehetőségeket”

– nyilatkozta az új koncepcióról Wéber Gábor.

Ma derült ki az is, hogy az F1-futamok egykori régi kommentátora, Palik László a TV2-nél választási műsort majd vezet majd.

Borítókép: Szujó Zoltán, az F1 futamok eddigi kommentátora a Fix.tv vendégeként
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások