Palik László, TV2

A TV2 bolhát küld az X-Faktor elefánttal szemben

Megint műsorváltozás lesz a TV2-n, de szinte előre borítékolható a csatorna számára a csúfos kudarc, ha a műsorváltozás során bejelentett információknak hinni lehet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogy arról beszámoltunk, az őszi tévés csúcsszezon kezdete óta, az elmúlt másfél hónapban nem volt olyan hétvége, hogy a TV2-n ne lett volna műsorváltozás. Most a hétvégén sem lesz ez másképp.

A műsorújságban szombaton 18:55-re meghirdetett program helyett a csatornán futó promóvideók, valamint a SorozatWiki szerint október 12-én a Palik László vezette Fuss család, fuss! című vetélkedővel, illetve annak extra adásával, a Fuss család, fuss! Plusz című műsorral találkozhatnak majd azok, akik a TV2-re kapcsolnak.

Fuss Család, fuss! TV2 edzők
A Fuss Család, fuss! (TV2) c. sport-reality sorozatának edzői: Bodó Imi, Huszti Kata, Tápai Szabina, Katus Attila
Forrás: tv2.hu

Ez azért érdekes, mert a Palik-féle gameshow-val szemben a rivális RTL Klubon az X-Faktor mostani, kilencedik évadának második adása lesz képernyőn – márpedig a tehetségkutató első adása a múlt héten 29,5 százalékos közönségaránnyal olyan tévés rekorddal indított, hogy a Nielsen Közönségmérés nézettségi adatai alapján rögtön megszerezte az év legnézettebb tévés produkciója kitüntető címet is a 18-49 év közötti korcsoportban. A mostani műsorváltozás után az X-Faktorral szemben a TV2-n adásba kerülő Palik László vezette gameshow, a Fuss család, fuss! azonban egyelőre nem teljesít igazán jól.

Bár az majd a jövő héten hétfőn érkező nézettségi adatokból derül ki, hogy a TV2 stratégiája bejön-e, már most nagyobb tétben is fogadni mernénk rá, hogy nem – legalábbis ha addig nem történik valamilyen nagy változtatás, vagy ha a TV2 nem egy olyan extra adással készül, amiben Orbán Viktor vagy Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionban sprintel, mert azért azt biztos többen megnéznék.

Mivel elefánt ellen egy bolhát küld a csatába a TV2, meglehetősen zavaros, miért próbálkozik ezzel a stratégiával a TV2, amikor már a múlt héten sem igazán jött be egy műsorváltoztatás a számára, de persze várjuk ki a végét, hátha tényleg bevetik Orbán Viktort, és sikerül kiütni az X-Faktort. A jövő héten megírjuk, hogy összejött-e.

X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én
X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Frissítés 2019.10.11. 17:19

Mégse Palik László műsorát küldi a TV2 az RTL Klub tehetségkutatójával szemben, műsorváltozás azonban így is lesz, méghozzá mindkét napon a hétvégén. Erről egy külön hírben írunk, mely elérhető ide kattintva.

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.