A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije

A TV2 műsorváltozással támadja be az induló X-Faktort

Folytatódik a már másfél hónapja tartó trend, hogy nem a műsorújságban meghirdetett időpontokban sugározza műsorait a TV2 hétvégente. Most az RTL Klub tehetségkutatójának, az X-Faktor 9. évadának megszorongatása lehet a cél a legújabb műsorváltozással.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Állandósultak a TV2-n mostanában a műsorváltozások: az elmúlt másfél hónapban, a tévés őszi csúcsszezon kezdete óta nem is nagyon emlékszünk olyan hétvégére, amikor ne történt volna ilyen.

Most sem lesz ez másképp. A TV2 a legújabb műsorváltozással az RTL Klub egyik legkiemeltebb műsorának, az X-Faktor 2019 szombati első adásának megy neki.

A SorozatWiki egy olvasói üzenet nyomán számolt be róla, hogy csütörtök este a TV2-n elkezdték hirdetni, hogy műsorváltozás lesz szombat este. 18:55-kor Sztárban sztár nem leszek! extra válogató kerül képernyőre. A TV2 tehetségkutatója több mint három órán át tart majd a műsorváltozás promója szerint, így a Sztárban sztár leszek! extra csak 22 óra körül érhet véget.

Az RTL Klubon a 9. X-faktor premier adása, mely – ha csak az RTL Klub addig nem változtat – 20 órakor indul, így Sztárban sztárnak lesz egy óra előnye, amikor a Fókusz Plusszal kell majd csatáznia a nézők figyelméért.

A nézettségi eredményekből derül majd ki hétfőn, hogy sikerült-e ezzel a lépéssel megtörni az RTL Klub évek óta mindig népszerű zenés tehetségkutatójának sikerszériáját.

X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én
X-Faktor, 9. évad. A tehetségkutató nagyválogatójának második napja 2019. június 15-én. Fotó: RTL sajtószoba

Frissítés

A TV2 időközben kiadott egy közleményt, mely megerősíti a változások tényét. Így néznek majd ki a következő napok a TV2-n.

Vasárnap 18:45 – Sztárban Sztár (nem) leszek!
Vasárnap 20:45 – Ázsia Expressz Különkiadás

Október 7-től életbe lép az új műsorrend is, így minden hétköznap este:
19:20-tól Fuss család, fuss!
21:05-tól Séfek Séfe

További médiahírek találhatók a Media1-en.

Borítókép: A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome-mal az Eurosport kerékpáros szakértője Juan Antonio Flecha készít interjút

Az Eurosport exkluzív sportjogokat vásárolt

Az Eurosport bejelentette, hogy ő közvetíti a Tour de France és a La Vuelta futamokat 2025-ig. Emellett a La Course by Le Tour, a Liège-Bastogne-Liège és Flèche Wallonne versenyket is élőben fogja sugározni a sportcsatorna.

Puch László vállalkozó, az MSZP volt pénztárnoka

Puch László, az MSZP volt pénztárnokának közeléből próbálták megszerezni a Computerworld, a PC World és a GameStar kiadóját

A több szaklapot is kiadó Project029 kiadóvállalatot nemrégiben majdnem megszerezték Puch László volt MSZP-pénztárnok közeléből egy végrehajtási eljárás során, de az ügylet végül meghiúsult. A Media1 utolérte Puchot is, aki röviden nyilatkozott is a történtekről. Közben az is kiderült, hogy a céghez érkező új lapigazgató a Fidelitasnál is fontos szakpolitikai pozíciót töltött be.