95.8 Sláger FM, slagerfm.hu

Pordán Petrával indul új gasztroműsor a Sláger FM-en

A műsor címe Ötcsillagos Sláger Reggel Extra lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Pordán Petra műsorvezetésével október 5-én lesz hallható először az Ötcsillagos Sláger Reggel Extra című műsor a Sláger FM-en. Szombat reggelente egy órán keresztül a hazai gasztronómia ismert képviselőié lesz a főszerep, hogy a különleges ízek világába kalauzolják el a hallgatókat.

A rádió tájékoztatása szerint minden héten az új műsor vendége lesz egy, a gasztronómia világában otthonosan mozgó szakember. Ahogy mindennek, úgy a gasztronómiának is a víz az alapja, az éltetője. Így a műsorban körüljárják a víz „útját” is, egy közismert séf szemszögéből vagy bepillantást nyerve egy borász munkájába.

„Nagyon szeretek főzni, amikor csak időm engedi, meg is teszem ezt. Kikapcsol a konyhában való sütés-főzés. Nemcsak főzni szeretek, de a gasztrotúráknak is nagy kedvelője vagyok. Szeretek új tájakat felfedezni, különösen, ha ahhoz az új ízek felfedezése is kapcsolódik. Mindezeket ötvözzük majd az Ötcsillagos Sláger Reggel Extrában is” – nyilatkozta a terveiről Pordán Petra műsorvezető.

Pordán Petra a Sláger FM nyári ügyfélpartiján
Pordán Petra a Sláger FM nyári ügyfélpartiján

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában, ahol beszámoltunk arról is, hogy Kadarkai Endre a Klubrádióban kap műsort, de dolgozni fog a blikk.hu-nak is.

Szóljon hozzá!

Most akkor hová mennek az ívek?

Teljesen belezavarodott a HírTV és az Origo a saját hírmanipulációjába

A HírTV és az Origo napokon át igyekezett elhitetni, hogy a nemzeti konzultációs íveket a 24.hu egyik újságírójának budapesti lakására várja Hadházy Ákos, de miután a Media1 leleplezte, hogy az ívek a fideszes médiumok állításával ellentétben valójában egy fővárosi postahivatalra érkeznek, nem pedig az újságíró lakására, a HírTV és az Origo egy új, a korábbi saját állításának ellentmondó változattal hozakodott elő.