95.8 Sláger FM, slagerfm.hu

Pordán Petrával indul új gasztroműsor a Sláger FM-en

A műsor címe Ötcsillagos Sláger Reggel Extra lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Pordán Petra műsorvezetésével október 5-én lesz hallható először az Ötcsillagos Sláger Reggel Extra című műsor a Sláger FM-en. Szombat reggelente egy órán keresztül a hazai gasztronómia ismert képviselőié lesz a főszerep, hogy a különleges ízek világába kalauzolják el a hallgatókat.

A rádió tájékoztatása szerint minden héten az új műsor vendége lesz egy, a gasztronómia világában otthonosan mozgó szakember. Ahogy mindennek, úgy a gasztronómiának is a víz az alapja, az éltetője. Így a műsorban körüljárják a víz „útját” is, egy közismert séf szemszögéből vagy bepillantást nyerve egy borász munkájába.

„Nagyon szeretek főzni, amikor csak időm engedi, meg is teszem ezt. Kikapcsol a konyhában való sütés-főzés. Nemcsak főzni szeretek, de a gasztrotúráknak is nagy kedvelője vagyok. Szeretek új tájakat felfedezni, különösen, ha ahhoz az új ízek felfedezése is kapcsolódik. Mindezeket ötvözzük majd az Ötcsillagos Sláger Reggel Extrában is” – nyilatkozta a terveiről Pordán Petra műsorvezető.

Pordán Petra a Sláger FM nyári ügyfélpartiján
Pordán Petra a Sláger FM nyári ügyfélpartiján

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában, ahol beszámoltunk arról is, hogy Kadarkai Endre a Klubrádióban kap műsort, de dolgozni fog a blikk.hu-nak is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!