fbpx
Kadarkai Endre

Kadarkai Endre a Klubrádióban kap műsort

Világtalálkozó címmel indul saját fejlesztésű műsora. A rádió mellett a Blikk.hu-nak is gyárt majd műsort Egyszóval címmel, valamint továbbra sem engedi el a YouTube-ot, és indít egy harmadik műsort is.

Egy ideig az Echo TV-n, majd a Story Tv-n vezetett tévéműsort, de tavaly megszűnt a Story tévénél is a műsora, így azután a YouTube-ra költözött a portréinterjúkat készítő Kadarkai Endre.

Kadarkai Endre azonban hamarosan visszatér a mainstream médiába is, méghozzá rögtön két saját fejlesztésű műsorral is.

Kadarkai egyik műsora a Klubrádióban indul, és szombatonként 12 órától lesz hallható Világtalálkozó címmel. A műsor időtartama egy órás lesz. A Világtalálkozó premier adása október 12-én lesz.

Kadarkai Endre a Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet majd egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet.

Kadarkai ezenkívül október 15-től Egyszóval címmel rövid, maximum 10 perces videóinterjúkat készít majd csütörtökönként a blikk.hu számára, valamint a YouTube-ra. Az Egyszóval egyes epizódjaiban 12 kérdés hangzik majd el, amire csak 2 válasz adható: igen vagy nem. A sztár 3 kérdést passzolhat, a riporter a 12 kérdés után 3-ba részletesebben belemehet.

Mindkét műsort teljesen politikamentesen készítik majd.

Érdekesség, hogy a klubrádiós műsorról is készül majd videófelvétel, így az szintén elérhető lesz Kadarkai YouTube-csatornáján.

Kadarkai Endre a Facebookon egyébként azt írta, hogy várhatóan a jövő héten beszámolhat majd még egy, szintén ősszel induló műsorról is.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy Pordán Petra műsorvezetésével új gasztroműsor indul a Sláger FM-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások