fbpx
Whiteboy a Sláger FM új műsorának, a Sláger DJ-nek a buliján

A Sláger FM DJ nagyágyúkkal erősít

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához, a Sláger DJ-hez. Úgy tűnik, a Sláger FM magához szippantaná a Médiatanács által elnémított Music FM egykori hallgatóit is.

Csütörtök este óriási bulival ünnepelték a Sláger FM munkatársai és partnerei a rádió új műsorának bemutatóját. A Sláger DJ-ben a már megszokott sztár DJ-k mellé újak is érkeznek, akiket mostantól péntek és szombat este bárki hallhat az FM 95,8-as frekvenciára kapcsolva.

„Mostantól minden pénteken és szombaton lesz hallható az új műsor, a Sláger DJ. Péntekenként 20 órától WhiteBoy-jal, 21 órától pedig Császár Előddel alapozzuk a hangulatot. Szombatonként továbbra is Náksi Attilával dübörögnek a slágerek”

– mondta el Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója.

„Ez már a sokadik változás a Sláger FM életében. Idén teljes megújuláson estünk át: Közép-Magyarországon hallható a csatorna, megújult külsővel és a 2000-es évek legjobb slágereivel kiegészülő zenei kínálattal. Az új műsor elsőként stílszerűen az utolsó tanítási napon, június 14-én lesz hallható a csatornán. Ám ez még mindig nem a vége az újításainknak, további terveink vannak még az éjszakai élet meghódítására” – tette hozzá Jáksó.

„Nagyon várom már, hogy elkezdjük. Amit én csinálok, az eleve rádiós műfaj, zeneileg fogom meg a mixelést. Kiderült, hogy a 90-es évek zenéiben semmi ciki sincs, arra is rádöbbentem, hogy sokkal jobban élvezem, mint vártam” – mondta Császár Előd.

WhiteBoy arról beszélt, hogy komolyodást vár önmagától az új műsor hatására:

„Nagyon örültem a felkérésnek. Számomra az a legfontosabb, hogy függetlenül mi a zenei stílus, egy este meg tudjak maradni abban a stílusban végig. Emellett most már igyekszem összeszedettebb lenni, és minden héten a játszott mixet és számlistát megosztani az emberekkel.”

A Sláger DJ műsor bemutatkozó bulija kattintásra felnagyítható képekben:

This slideshow requires JavaScript.

Borító: Whiteboy a Sláger DJ című új műsor partiján. Fotó: Sláger FM
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások