Whiteboy a Sláger FM új műsorának, a Sláger DJ-nek a buliján

A Sláger FM DJ nagyágyúkkal erősít

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához, a Sláger DJ-hez. Úgy tűnik, a Sláger FM magához szippantaná a Médiatanács által elnémított Music FM egykori hallgatóit is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Csütörtök este óriási bulival ünnepelték a Sláger FM munkatársai és partnerei a rádió új műsorának bemutatóját. A Sláger DJ-ben a már megszokott sztár DJ-k mellé újak is érkeznek, akiket mostantól péntek és szombat este bárki hallhat az FM 95,8-as frekvenciára kapcsolva.

„Mostantól minden pénteken és szombaton lesz hallható az új műsor, a Sláger DJ. Péntekenként 20 órától WhiteBoy-jal, 21 órától pedig Császár Előddel alapozzuk a hangulatot. Szombatonként továbbra is Náksi Attilával dübörögnek a slágerek”

– mondta el Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója.

„Ez már a sokadik változás a Sláger FM életében. Idén teljes megújuláson estünk át: Közép-Magyarországon hallható a csatorna, megújult külsővel és a 2000-es évek legjobb slágereivel kiegészülő zenei kínálattal. Az új műsor elsőként stílszerűen az utolsó tanítási napon, június 14-én lesz hallható a csatornán. Ám ez még mindig nem a vége az újításainknak, további terveink vannak még az éjszakai élet meghódítására” – tette hozzá Jáksó.

„Nagyon várom már, hogy elkezdjük. Amit én csinálok, az eleve rádiós műfaj, zeneileg fogom meg a mixelést. Kiderült, hogy a 90-es évek zenéiben semmi ciki sincs, arra is rádöbbentem, hogy sokkal jobban élvezem, mint vártam” – mondta Császár Előd.

WhiteBoy arról beszélt, hogy komolyodást vár önmagától az új műsor hatására:

„Nagyon örültem a felkérésnek. Számomra az a legfontosabb, hogy függetlenül mi a zenei stílus, egy este meg tudjak maradni abban a stílusban végig. Emellett most már igyekszem összeszedettebb lenni, és minden héten a játszott mixet és számlistát megosztani az emberekkel.”

A Sláger DJ műsor bemutatkozó bulija kattintásra felnagyítható képekben:

Borító: Whiteboy a Sláger DJ című új műsor partiján. Fotó: Sláger FM

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!