Sándor Imre PR-díj

Bejelentették az idei Sándor Imre PR-Díj zsűrijét

A hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat 6 fős, a kommunikációs- és pr-szakma szakembereiből álló grémium bírálja el. Pályázni október 11-ig lehet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban már beszámoltunk róla, hogy idén is meghirdették a Sándor Imre PR-díj pályázatot – a pályázati feltételekről ide kattintva érhető el részletesebb írásunk.

Most hétfőn jelentették be a hat főből álló zsűri névsorát. Ez alapján

  • a zsűri elnöke R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökségi tagja lesz.

A zsűri tagjai:

  • Bede Márta (Well PR Ügynökség, ügyvezető igazgató)
  • Bodó Teodóra (Provident Pénzügyi Zrt., Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője)
  • Maczelka Márk (SPAR Magyarország, kommunikációs vezető)
  • Ruska Viktória (kommunikációs szakember, a Magyar Suzuki Zrt. volt kommunikációs igazgatója)
  • Szalay Dániel (Media1, főszerkesztő).

A pályázaton minden olyan, Magyarországon bejegyzett pr-ügynökség és vállalat pályázhat, mely 2018. szeptember 1. és 2019. szeptember 30. között a pályázati kiírásnak megfelelő munkát végzett. Az MPRSZ nem fogad el politikai és/vagy pártokhoz kötődő kampányokat, valamint vallási tárgyú, illetve egyház(ak)hoz kötött pályamunkákat sem – kivéve a kifejezetten társadalmi jellegű, jótékonysági, katasztrófakár-enyhítési, és kisebbségi felzárkóztató pr-kommunikációs kampányokat.

A pályázható kategóriák: hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány. Az idei Sándor Imre pályázatra 2019. október 11-ig lehet nevezni. A díjakat az MPRSZ decemberben, ünnepélyes keretek között osztja ki.

A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal idén már nyolcadik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. További részletek korábbi hírünkben olvashatók.

Szóljon hozzá!