fbpx
Cooky, a Rádió 1 műsorvezetője és lemezlovasa

Cooky visszatér a Rádió 1-re

Heteken át nem volt hallható a francia származású rádiós, így aztán sokan már azt hitték, elbocsátották vagy felmondott, de Cooky némaságának várhatóan október 5-től vége.

Az elmúlt hetekben több tucat olvasótól kapott a Media1 érdeklődő üzenetet, hová tűnt a Rádió 1 hullámairól Cooky, a francia származású, de hosszú évek óta Magyarországon hallható ismert rádiós műsorvezető, lemezlovas. Cooky (Szelba Christian George) ugyanis már meglehetősen régen, és épp akkortájt tűnt el a Rádió 1 frekvenciáiról, amikor hétköznap délutánonként nagy átalakulás is történt a rádió műsorkínálatában.

Így aztán érthető, hogy sokan kérdeztek rá, vajon Cooky távozott-e a rádiótól. A Rádió 1 hullámain is szóba került a téma, de ott Cooky távollétét szabadsággal magyarázták. Miután azonban a szabadság meglehetősen hosszúra nyúlt, a találgatások és a hozzánk ez ügyben érkező üzenetek csak nem akartak szűnni. Bár a hosszúra nyúlt szabadság mellett szólt, hogy a rádiósnak épp most született gyereke (fotó is jelent meg róla a Story magazinban), voltak olyan olvasóink is, akik azt találgatták, Cooky a Rádió 1-el szoros összefonódásban működő, nemrég indult Best FM Budapesthez igazol. Csakhogy ebből sem lett semmi.

Szombatonként

A Media1 azonban a minap kapott egy szpotot, amiből világosan kiderül, hogy Cooky hamarosan visszatér a rádiózáshoz, illetve a Rádió 1-hez.

„Leszállási engedély megadva, irány az 1-es pálya, 17 óra magasságában szombaton Cooky Show. (…) A Cooky Weekenden a lemezjátszóknál a francia muki, Cooky” – hangzik el a szpotban, melyben Cooky várható visszatérését harangozzák be.

A Media1 egyébként úgy tudja, Cooky október 5-én lesz hallható először az új műsorában. A rádiós igazi slágereket ígér, mix formájában, valamint lesz kívánságműsor is, ami este 8-ig tart majd.

A beharangozó rádiós szpot azzal zárul, hogy a rádiós forradalmasítani fogja a Rádió 1 hétvégéit.

Cooky három éve a Rádió 1-nél

Cooky 2016 őszén igazolt a Rádió 1-hez. Nem sokkal azután történt ez, hogy eleinte egyébként tagadta, hogy erre készülne.

Cooky eleinte minden nap hallható volt a Rádió 1-en.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában, ahol a hétvégén beszámoltunk arról is, hogy Magyarországon járt a Szabad Európa Rádió elnöke, aki az Orbán-kormány prominenseivel tárgyalt a SZER magyar adásának 2020-as beindításáról.

Borító: Cooky, a Rádió 1 műsorvezetője. Fotó: Rádió 1 sajtófotó
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások