fbpx
Lotfi Begi és Juhász Gergely a Rádió 1-nél

Lotfi Begi délutánonként a Rádió 1-en

Ezentúl minden hétköznap délután élőben mixel a Rádió 1-en a zenész.

Lotfi Begi mostantól minden hétköznap 17 órától élőben mixel a Rádió 1-en.

Lotfi Begi a fejleményt a Facebookon jelentette be, ahol közös posztot is közzétett Juhász Gergellyel, akivel három éve (még a 89.5 Music FM kötelekében) már dolgoztak együtt a Music Killersben. (Juhász egy ideje a DJ Factory szerkesztője a Rádió 1-nél.)

A teheráni származású zenész egyébként 2000-ben fordult a rádiózás felé, akkor indult el Pulzár címmel az első műsora, ahol a 21. századi elektronikus zenei palettát igyekezett bemutatni. Lotfi Begi a Music FM után már eddig is dolgozott a Rádió 1-nél, de csak hétfő éjszakánként volt hallható 2 órán át.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Rádió 1 szeretne ráhajtani az idén év elején elnémított Music FM közönségére, ennek érdekében pedig DJ vonalon erősít a rádió. Bertók László (McFly), a Rádió 1 programigazgatója a Media1 érdeklődésére még júniusban azt is elmondta, hogy egykori Music FM-es lemezlovasokkal tárgyalnak arról, hogy a Rádió 1-nél folytassák tevékenységüket.

Bár Lotfi Begi nem új munkatárs a Rádió 1-nél, a DJ vonal megerősítésébe illik bele, hogy ezentúl minden hétköznap délután hallhatók az általa kevert zenék.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában. Érdemes követni bennünket a Facebookon is.

Borítókép: Lotfi Begi és Juhász Gergely a Rádió 1-nél. fotó: Lotfi Begi Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások