fbpx
Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának sztárpárjai

Bejelentették az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának hírességeit

Sebestyén Balázs műsorvezető mellett játékmesterként Kabát Péter labdarúgó is feladatot vállal. Az RTL Klub elárulta azt is, kik lesznek a sztárpárok, akik próbára teszik magukat és szerelmüket.

Idén márciusban egy interjú alapján már kiderült, hogy idén új évaddal visszatér az RTL Klubra a Nyerő Páros című műsor, a csatorna őszi műsorainak augusztusi bejelentésekor pedig azt is elmondták, hogy ezúttal is Sebestyén Balázs lesz a műsor házigazdája.

Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba
Sebestyén Balázs műsorvezető. Fotó: RTL sajtószoba

Az RTL Klub csütörtöki közleményéből újabb részletek derültek ki a műsorról, így például az, hogy hamarosan kezdődik a műsor, valamint az, hogy a Nyerő Párosban az ismert labdarúgó, Kabát Peti is fontos feladatot vállal, ugyanis ő lesz a műsor játékmestere.

A játékmester, Kabát Péter nem először áll a kamerák mögé: 2016-ban párjával maga is szerepelt a Nyerő Párosban, majd egy év múlva a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban, majd tavaly A Konyhafőnök című gasztrorealityben is látható volt.

Kabát Péter labdarúgó az RTL Klubban
Kabát Péter a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadának győzteseként. Fotó: RTL Klub, sajtószoba

Közülük kerül ki a Nyerő Páros

A sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa.

Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára, menyasszonyával Mészáros Petra pszichológussal, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije festőművész feleségével, Sárközi Évával vág neki a megmérettetésnek.

A verseny résztvevője lesz még: az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje Vajtó Lajos üzletember, valamint Kéri Krisztián, az első magyar férfi Louis Vuitton modell, és párja Lóránth Eni, aki ugyancsak nemzetközileg elismert modell. Megméreti magát továbbá Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató; Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó-edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző.

További tévés hírek a Media1 tv rovatában!

Borítókép: Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának idei párosai
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások