Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba

Visszatérhet az RTL Klubra Sebestyén Balázs népszerű műsora

Az RTL Klub nem cáfolta a Nyerő Páros, a tavalyi egyik legnézettebb tévéműsor folytatásával kapcsolatos értesülést.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

2019-ben újra lesz Nyerő Páros az RTL Klub csatornán a SorozatWiki információi szerint. A blog úgy tudja, a forgatásokat ismét nyárra tervezik, ezért feltételezésük szerint várhatóan már az ősszel képernyőre kerülhet az eddig Sebestyén Balázs vezette műsor harmadik évada.

A hír írója megkereste az RTL Magyarországot is. A cég kommunikátorai nem cáfolták az értesülést a Nyerő Páros harmadik évadát illetően, igaz, nem is erősítették meg.

A SorozatWiki felidézte, hogy a Nyerő Páros első évada 2016 őszén volt látható az RTL Klubon, és bár nagy siker volt a reality, a folytatásra két évet várni kellett.

A második szezon tavaly augusztustól volt képernyőn, majd négy héten át volt képernyőn. A produkció a vártnál is kiemelkedőbb, az első évad számait is felülmúló számokat produkált, mellyel az elmúlt évek legnézettebb napi műsora lett.

A Nyerő Párosban hazai hírességek versenyeznek, a verseny idejére párok költöznek be villába, hogy különböző ügyességi és elméleti vetélkedőkön vegyenek részt és megküzdjenek a Nyerő Páros címért. A Nyerő Páros a tavalyi évadával a Televíziós Újságírók Díja idei esélyes jelöltjei között szerepel a reality kategóriában.

Ebben a kategóriában csakis RTL Klubos műsorok vannak a befutók között, így a Nagytétényi úton egy kategóriagyőzelmet máris garantáltan behúzhatnak, de az még kérdés, hogy a Keresem családom vagy a Survivor nyer-e, szóval azért izgalom még itt is van, ha nem is akkora, mint például a vetélkedő kategóriában. Eredményhirdetés március 20-án, jövő szerdán lesz, amiről a Media1 is beszámol.

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti