Megtörve / Carpisma

Megtörve: hamarosan vége az RTL Klub török sorozatának

Napokon belül búcsúznia kell a sorozattól a rajongóknak, eláruljuk, mikor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Többször írtunk korábban az RTL Klubon látható Megtörve (eredeti nevén Carpisma) című török sorozatról, mely a nyáron, sokak meglepetésére eleinte főműsoridőben volt látható a csatornán, de mivel a vártnál sokkal rosszabb nézettséggel futott, az RTL viszonylag gyorsan áttette azt a délutáni műsorsávba, amikor egyébként a török sorozatokat szokta képernyőre tűzni a csatorna.

A Megtörve eleinte az új, délutáni időpontban is csak bukdácsolgatott, de aztán az átok megtört a sorozaton, és már sokkal jobb nézettséggel futott.

A sorozat most hamarosan véget ér. A műsorújság alapján most pénteken, szeptember 20-án 14:50-kor érkezik befejező részéhez a széria.

 

 

 

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.