Dentsu Aegis Network

Arany János a Dentsu Aegis Networknél

Regionális üzletfejlesztési igazgató lett a cégcsoporthoz tartozó Isobar Budapestnél.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Dentsu Aegis Networkhöz tartozó Isobar Budapest pénteken bejelentette, hogy Arany János csatlakozott a vállalat csapatához, regionális üzletfejlesztési igazgatói szerepkörben.

A közlemény szerint Arany János érkezése új korszakot jelent a cég életében, mivel vezetésével bekerül az Isobar Budapest szolgáltatási kínálatába a régióban és globálisan is nagy hangsúllyal képviselt, az ügyfélélményt növelő, az ügyfelek megtartását és fejlesztését támogató és a marketingautomatizációt is magába foglaló digitális platform bevezetési és tanácsadási szolgáltatások köre.

Arany János jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, korábban három évig az SAP Customer Experience üzletágát vezette, előtte a magyar Google iroda megalapításától volt felelős a hirdetési megoldások és a YouTube magyar piacra történő bevezetéséért és a partneri/ügynökségi ökoszisztéma kialakításáért.

Arany János, az Isobar új regionális fejlesztési igazgatója
Arany János, az Isobar új regionális fejlesztési igazgatója. Fotó: Bársony Bence

Az Isobar világszerte komoly tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkezik a digitális platformok – marketing automatizáció, CRM, ügyfélszolgálati, értékesítési és e-kereskedelmi megoldások – területén, a Salesforce és az Adobe legnagyobb globális partnereinek az egyike, a támogatott technológiai megoldások közé tartozik továbbá az SAP, a Microsoft és más a maguk területén vezető megoldások is.

Az Isobar Budapest Magyarországon és a régióban is elérhető szolgáltatási portfóliója felöleli az ügyfélelérés és ügyfélélmény fejlesztésének teljes körét, magába foglalva az Experience Designt, adatkezelést és adatmenedzsmentet, a digitális platformokat és integrációt, kreatív és média szolgáltatásokat és a mindezekhez kapcsolódó stratégiai és operatív tanácsadást is.

A Dentsu Aegis Network Hungary a világ 143 országában 45 ezer szakemberrel működő Dentsu Aegis Network részeként átfogó, integrált kommunikációs, marketing és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt saját ügynökségi márkáin (Carat, dentsuX, iProspect, Isobar, Vizeum) keresztül.

További karrierhírek találhatók a Media1 karrier rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!