Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője

Ügyvezetőváltás a HOPPex élén

Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a prémium online piacteret működtető cégtől. Ihász Ingrid lett az utódja.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptembertől Ihász Ingrid a HOPPex ügyvezető igazgatója, miután a 2017 áprilisában a CEMP Sales House-tól érkezett Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Az automatizált prémium hirdetési platformot működtető vállalat alapítói abban bíznak, hogy az új vezető a kiadói oldalon szerzett médiaértékesítéssel kapcsolatos tapasztalatait, illetve az ügynökségi oldalon szerzett tudását sikeresen érvényesíti a programozott piactér jövőjét illetően.

„Nagy örömmel fogadtam el a felkérést a hazai kiadói és sales house piac meghatározó szereplőit összefogó programmatic piactér vezetésére. Az elmúlt évek során mind kiadói, mind ügynökségi oldalon aktívan részt vettem a digitális transzformációban és az adatalapú hirdetési stratégiák kialakításában. Az új pozíciómban arra fogok törekedni, hogy elősegítsem a hazai programmatic piac további fejlődését, hogy mind a kínálati, mind a keresleti oldal a lehető legjobban kihasználhassa az ebben rejlő lehetőségeket” – nyilatkozta Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezető igazgatója.

A 2015-ben az Indamedia (korábbi nevén CEMP Sales House), a Central Médiacsoport (hozzájuk tartozik például a 24.hu) és a New Wave Media Group (korábbi nevén Origo Media Zrt.) részvételével indított kiadói platform jelenleg 100-nál is több magyarországi prémium weboldal hirdetési felületeit értékesíti prémium programozott piacterén.

További online médiával kapcsolatos hírek a Media1 online média rovatában, személyi hírek a karrier rovatban!

Borító: Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője

Szóljon hozzá!