Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője

Ügyvezetőváltás a HOPPex élén

Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a prémium online piacteret működtető cégtől. Ihász Ingrid lett az utódja.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szeptembertől Ihász Ingrid a HOPPex ügyvezető igazgatója, miután a 2017 áprilisában a CEMP Sales House-tól érkezett Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Az automatizált prémium hirdetési platformot működtető vállalat alapítói abban bíznak, hogy az új vezető a kiadói oldalon szerzett médiaértékesítéssel kapcsolatos tapasztalatait, illetve az ügynökségi oldalon szerzett tudását sikeresen érvényesíti a programozott piactér jövőjét illetően.

„Nagy örömmel fogadtam el a felkérést a hazai kiadói és sales house piac meghatározó szereplőit összefogó programmatic piactér vezetésére. Az elmúlt évek során mind kiadói, mind ügynökségi oldalon aktívan részt vettem a digitális transzformációban és az adatalapú hirdetési stratégiák kialakításában. Az új pozíciómban arra fogok törekedni, hogy elősegítsem a hazai programmatic piac további fejlődését, hogy mind a kínálati, mind a keresleti oldal a lehető legjobban kihasználhassa az ebben rejlő lehetőségeket” – nyilatkozta Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezető igazgatója.

A 2015-ben az Indamedia (korábbi nevén CEMP Sales House), a Central Médiacsoport (hozzájuk tartozik például a 24.hu) és a New Wave Media Group (korábbi nevén Origo Media Zrt.) részvételével indított kiadói platform jelenleg 100-nál is több magyarországi prémium weboldal hirdetési felületeit értékesíti prémium programozott piacterén.

További online médiával kapcsolatos hírek a Media1 online média rovatában, személyi hírek a karrier rovatban!

Borító: Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!