fbpx
Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője

Ügyvezetőváltás a HOPPex élén

Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a prémium online piacteret működtető cégtől. Ihász Ingrid lett az utódja.

Szeptembertől Ihász Ingrid a HOPPex ügyvezető igazgatója, miután a 2017 áprilisában a CEMP Sales House-tól érkezett Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Az automatizált prémium hirdetési platformot működtető vállalat alapítói abban bíznak, hogy az új vezető a kiadói oldalon szerzett médiaértékesítéssel kapcsolatos tapasztalatait, illetve az ügynökségi oldalon szerzett tudását sikeresen érvényesíti a programozott piactér jövőjét illetően.

„Nagy örömmel fogadtam el a felkérést a hazai kiadói és sales house piac meghatározó szereplőit összefogó programmatic piactér vezetésére. Az elmúlt évek során mind kiadói, mind ügynökségi oldalon aktívan részt vettem a digitális transzformációban és az adatalapú hirdetési stratégiák kialakításában. Az új pozíciómban arra fogok törekedni, hogy elősegítsem a hazai programmatic piac további fejlődését, hogy mind a kínálati, mind a keresleti oldal a lehető legjobban kihasználhassa az ebben rejlő lehetőségeket” – nyilatkozta Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezető igazgatója.

A 2015-ben az Indamedia (korábbi nevén CEMP Sales House), a Central Médiacsoport (hozzájuk tartozik például a 24.hu) és a New Wave Media Group (korábbi nevén Origo Media Zrt.) részvételével indított kiadói platform jelenleg 100-nál is több magyarországi prémium weboldal hirdetési felületeit értékesíti prémium programozott piacterén.

További online médiával kapcsolatos hírek a Media1 online média rovatában, személyi hírek a karrier rovatban!

Borító: Ihász Ingrid, a HOPPex új ügyvezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások