Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a III. Budapesti Demográfiai Csúcson

A fideszes médiaholding elnöke szerint lapjaik feladata a férfi és nő házasságának támogatása

Szánthó Miklós, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány elnöke szerint a férfi és nő kötelékén alapuló házasság a természetes, ezért kell ezt védeniük.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A csütörtökön felszólaló Orbán Viktor és Kövér László után a III. Budapesti Demográfiai Csúcs második napján más előadók (Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára) mellett felszólalt Szánthó Miklós, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) elnöke is.

A KESMA elnöke itt a hvg.hu tudósítása szerint kifejtette, hogy az általa vezetett KESMA alá tartozó médiumok (tavaly még 476 darab volt belőlük) egyik célja az, hogy természetes értékként mutassa be a férfi és nő kötelékén alapuló házasságot és a családot, illetve védje ezeket.

„Ma már sajnos azt is védelemben kell részesíteni, ami magától értetődően normális” – fejtegette.

Szánthó Miklós, a KESMA elnöke az Echo TV műsorában
Szánthó Miklós, a KESMA elnöke az Echo TV műsorában

A KESMA elnöke szerint „a progresszió harcosai, a liberálisok, a valódi szabadság helyett a szabadosság ígéretével kecsegtetik az embereket, az egyéni érdekek és egyéni vágyak korlátlan kibontakoztatásának kívánalmával”, és nem szabad összekeverni a boldogságot az élvezetekkel.

„Nekünk ellen kell állnunk, fel- és meg kell mutatnunk, akár ilyen remek konferenciák révén is, őseink bölcsességét, hogy szüleinknek igaza volt, hogy a nagybetűs Nyugat, Európa és Magyarország jövője nem a migrációban, nem a humanoid robotokban, hanem bennünk, családjainkban van” – mondta Szánthó.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a III. Budapesti Demográfiai Csúcson a Várkert Bazárban 2019. szeptember 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!