fbpx
Boros Kriszta, az RTL Klub Házon kívül című műsorának műsorvezetője

Visszatér az RTL Klub közéleti műsora, a Házon kívül

Boros Kriszta műsora a Barátok közt esti adása után lesz látható.

A nyári szünet végével, szeptember 3-tól, azaz mától újra jelentkezik az RTL Klubon a Házon kívül. Az aktuális közéleti témáknak utánajáró műsornak az előzetes videó alapján ezúttal is Boros Kriszta lesz a műsorvezetője.

Az első adásban bemutatják egy kamionsofőr történetét, akit a jog eszközeivel aláztak meg egészen kegyetlen módon, és akit kemény bűnözők közé löktek egy időre. A műsorban ezenkívül szó lesz azokról a hoppon maradt lakásvásárlókról is, akik még mindig csak futhatnak a millióik után, miután az építtető nem adta át nekik a megvásárolt lakóparki lakásaikat Budapesten. Hogy hogyan fordulhat elő, hogy valakinek se pénze, se lakása, arról is szó esik majd a műsorban.

A Házon kívül a tegnap óta új vetítési rend szerint sugárzott Barátok közt című sorozat esti adása után, 23:10-kor kezdődik és 23:45-ig tart majd.

A közéleti műsor minden kedden lesz képernyőn. Aki a kései időpont miatt lemaradna az RTL Klubon az adásról, utólag visszanézheti azokat az RTL Most nevű internetes platformról is. Egyébként az rtl.hu-n néhány korábbi adás egy-egy részlete is megtalálható.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Boros Kriszta, az RTL Klub Házon kívül című műsorának műsorvezetője. Fotó: rtl.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások